20180527

27.5.

Sunnuntai. 14.6 astetta noustessani uuteen päivään - auringon puolella. Taivas sininen. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Hesekielin kirjaa.

10:ksi menimme hakemaan Salmen ja ajelimme helluntairukoushuoneelle rukoushetkeen - 5 henkeä.

11 alkoi yläkerrassa seurakuntamme pastoriperheen - Mika ja Ann-Niina Turusen - lähtöjuhla. Kuoro lauloi. Jukka Oitinen johti - siis tilaisuutta. Mika Turunen saarnasi. Hyvä puhe. Hyvä puhuja. Puheessa oli sanomaa. Ann-Niina Turunen luki kirjoittamansa runon - ne ovat yleensä koskettavia. Niin tämäkin. Turusten aika on ollut seurakunnassamme hyvää aikaa. Siitä olemme kiitllisiä Jumalalle ja heille. Lahjojen ja kukkien jälkeen joimme alakerrassa juhlakahvit. Jumala johdattelee omiaan - niitä, jotka tahtovat olla Hänen johdatettavinaan."Rukouksen alla" on pastoriasia seurakunnassamme - se, kenet Jumala haluaa tänne pastoriksi. Tuleeko hän jostakin? Onko hän täällä jo valmiiksi? Tai, tuleeko olemaan valmiina? Tuon tyylisiin kysymyksiin ilmeisesti vastauksen tällä hetkellä tietää vain Jumala. Jatketaan rukousta. Kaipa sitä näin ns. blogissakin voi tällaisiakin asioita varovasti pohdiskella. No, tietenkin.

Tulimme kokouksesta kaupan kautta kotiin.

Söimme 16 jälkeen. Terhi-Marja ja Emilia kävivät. Emilia oli käynyt uimassa - äiti kyytimiehenä. M-L:n älykkääseen puhelimeen tuli kuva Danielista, joka "tirruutteli" pienellä - mutta ärtsyllä - mopollaan metsätietä. Isän kanssa siellä.

Terolta tuli myös hienoja kuvia kauniista maisemista. Pyörillä olivat polkemassa - varmaan - aikakin pitkää lenkkiä.

Timon suunnalta tuli kuvia saunanlämmitys puuhista ja letunsyöntihommista terassilta. 

Onhan se tämä nykyaika - voi elää ikään kuin yhdessä noiden laitteiden kautta. Vaikka olisi missä.

Niin, no, kävinhän minä pian syönnin jälkeen 8.4 km lenkilläkin aurinkoisella urheilukentällä. Ihan ns. palauttelun vuoksikin eilisen kilpailun jälkeen - mutta muutenkin. Eilinen kilpailu teki hyvää. Tekniikka toimi tänään parhaiten tänä kesänä. Ihan oli mukava sen puoleen kävellä - toivorikasta. Pelaisipa aina niin hyvin. Ikä tuo haasteita siihenkin - ja erityisesti liian vähäinen venyttely. En ole edes "laiskanmiehen venyttelyssäkään" - hieronnassa - käynyt pitkään aikaan.

Johkin aikaan illasta söimme iltapalaa ja joimme teetä. Ilta oli jälleen kaunis. Aurinko paistoi matalalta vihreisiin puihin. 

Siunausta!

Ps. "Jolla on korva, se kuiulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo" (Ilm. 2:17a).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti