20190811

11.8.

16.6 astetta lämmintä noustessani Sunnuntaihin. Aurinko koetti paistella, oikein onnistumatta. Pilvisyys voitti ja kohta katto kohisi sateesta. Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa.

Menimme Marja-Leenan kanssa klo 10 alkavaan Rukoushetkeen helluntairukoushuoneen alakertaan. Haimme Salmen mukaan. 5 henkeä.

Klo 11 alkoi CMA moottoripyöräkerhon tilaisuus yläkerrassa. 10 motoristia liiveissään istuskeli etupenkeissä. Vesa Rautasaari johteli tilaisuuden. Antoi minullekin mahdollisuuden ilmoittaa Nuotioillasta. Kerholaisilta oli kaksi hyvää todistusta. Petri Nuotio vastasi musiikista ja saarnasta. Molemmat osuudet häneltä olivat hyviä. Vesa Rautasaari kertoi moottoripyöräkerhosta ja sen työstä. Se kyllä antoi varmasti monille erilaista käsitystä kerhon työstä. Rukoushuoneen parkkipaikalla oli tilaisuuden lopuksi hyvä kahvi- ja makkaratarjoilu. Erinomainen tilaisuus kokonaisuudessaan.

Tultuamme kotiin vaihdoin lenkkivaatteet päälle ja menin urheilukentälle. Oli lämmintä - yli 20 astetta.Kävelin rauhallisesti n. 5 km ja venyttelinkin vähän. Sitten tuli Pimiän Aapo kentälle. Hänen kanssaan kävelimme yhdessä. Erityisesti muutamia vetoja teki Aapo. Kehittyvä kävelijä, jos jatkaa. Muitakin lajeja harrastaa, kuten tuossa iässä pitääkin.

Palattuani kotiin maistui ruokakin jälleen. Danielkin oli meille polkaissut pyörällään. Odotteli pieniä serkkuja - Milenaa ja Minjaa.

Timo, Milena ja Minja tulivatkin 16.30 maissa meille. Timo toi M-L:lle syntymäpäiväkukat ja kortin.

Ennen 17 lähdimme M-L:n kanssa kohti Etelä-Pohjanmaata ja siellä Soinia. Matkaa alle 80 km. Timo tyttärineen meni "Terheille." Me menimme Soinin Helluntaiseurakunnan rukoushuoneelle tilaisuuteen, jossa musisoi Pokajanie-yhtye - suomeksi: Tehkää parannus - Petroskoista, Arthur Soitun johdolla. Rukoushuone oli täynnä. Oli hyvä tilaisuus. Arthurin äiti on ollut minunkin tulkkinani Venäjällä. Itärajan takana olen myös ollut samoissa tilaisuuksissa Arthur Soitun kanssa. Tilaisuuden lopuksi oli kahvitarjoilu, johon me emme jääneet.

Tultuamme kotiin söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Seurasin arkistosta netin kautta tämän päivän suorituksia Superliigan kisoista, Puolasta.

Siunausta!

Ps. "Minun Jumalani on rikkautensa mukaan täyttävä kaikki teidän tarpeenne kirkkaudessa, Kristuksessa Jeesuksessa" (Fil. 4:19).






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti