20190519

19.5.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut tänään vaarilta ja mummilta Emilialle ja Milka, Eevi Amalialle! Tänään onnittelemme myösiäkästä tätiäni, Anni Kyröläistä, syntymäpäivän johdosta!

Noustessamme sunnuntaihin oli plus 20.5 astetta. Sininen taivas ja auringonpaiste.

Aamupalaa ja kahvia. luin Juudan kirjettä.

10:ksi menimme Marja-Leenan kanssa helluntairukoushuoneen alakertaan rukoushetkeen. 7 henkeä. Haimme mennessä Salmen mukaan.

Klo 11 alkoi yläkerrassa tilaisuus. tarmo Moisio johti. Paavo Järvinen puhui.Yhteislauluja. Kokouksen päätteeksi kahvit alakerrassa. 

Tulimme kaupan kautta kotiin.

Söimme. Myös kahvia.

Torkkumista ja Patmoksen kuuntelua.

Kävin 3 km juoksuhissuttelulenkillä Mannilan pururadalla. Jatkoin 2.2 km kävelyllä urheilukentällä. Venyttelin myös. Etureidet kipeät eilisen polkujuoksun jäljiltä - alamäkijuoksun johdosta.

M-L laittoi iltapalaa salaatteineen. Teetä.

"Kun avasit sydämesi jeesukselle, tuli Pyhä henki asumaan sinuun. Hän todistaa henkesi kanssa, että olet Jumalan lapsi. Jumala on luonut ihmiselle tunteet. ne voivat olla monenlaisia. Uskosi Jeesukseen ei kuitenkaan perustu tunteisiin, vaan uskoon. Olet uskonut Jumalaan - ja Jumalaa. Se tarkoittaa, että olet uskonut Hänen Sanansa lupauksiin ja ottanut uskon kautta Jeesuksen vastaan elämääsi. Tunteet rikastuttavat uskonelämäämme, mutta jos uskonelämämme perustuu vain niihin, joudumme tuuliajolle. Siksi, älä luota tunteisiisi, vaan turvaudu uskossa Jumalan Sanan lupauksiin. Kiitä alusta alkaen taivaallista Isääsi, Jeesusta ja Pyhää Henkeä pelastuksesta! Siitä saat voimaa uskonelämääsi. Merkitse uskonratkaisusi päivä ylös - esim. Raamattuusi" (Jouko Kuusjärvi: Jumalalla on sinulle asiaa, s. 15, 16).

Siunausta!

Ps. "Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että me olemme Jumalan lapsia" (Room. 8:16). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti