20240913

13.9.2024.

Syvämmelliset onnittelumme Takalon Martille, syntymäpäivän johdosta, vielä tässäkin! 

Perjantai. 14.2 astetta lämmintä ylösnousussa. Satoi vettä. Harmaa taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin 2. Korinttolaiskirjettä.

M-L oli jo ennen minun ylösnousua valmistautumassa Nuotioiltaa varten: Lettutaikinan tekoa, gluteenittomien lettujen paistamista. Siellä tarjoilussa tarvittavien juttujen kasaamista. 

Kasailin peräkärryyn muun nuotioiltakaluston mukaan illassa tarvittavia asioita.

16 jälkeen lähdimme tavaroinemme ajelemaan kohti Lehtolan Nuorisoseurantaloa, jonka pihamaalla nuotioilta pidettiin. Satoi. Lähestyessämme nuotioiltapaikkaa, alkoi sää tulla tyynemmäksi ja sade lakkasi. Oma rukoukseni oli, että klo 17 alkaen ei sataisi, niin, että saamme laittaa kuivassa säässä penkit, kojut, sun muut. Myös, että Nuotioillan aikana ei sataisi. Myös, että saisimme tavarat kärryihin takaisin kuivassa säässä. Rukoilin myös, että ei tuulisi ja että ei olisi kylmä. Nämä kaikki toteutuivat. Kiitos Jumalalle rukousvastauksesta. Varmasti muutkin rukoilivat.

Nuorisoseuran puheenjohtaja tuli aukaisemaan oven, että saamme virtaa äänentoistolaitteisiin. Hän oli myös Nuotioillassa. Saimme häneltä  kyläkirjan.

Klo 18 alkoi Nuotioilta, jonka johtelin. Alkusanojen jälkeen musiikkiryhmä, jonka muodostivat Seija Suuronen, kitara ja laulu, Maju Aho, laulu, Antti Pietilä, harmonikka, johti meitä yhteislauluihin. Sen jälkeen käytti Pauliina Autio "minun tarinani" -puheenvuoron. Taas laulettiin, jonka jälkeen Matti Kinnunen käytti "minun tarinani" -puheenvuoron. Olivat koskettavia puheenvuoroja molemmat. Laulujen jälkeen Samuli Lahtela puhui. Iloitsin puheesta. Johdin lopuksi "syntisen rukoukseen", johon sai halutessaan yhtyä ja näin vastaanottaa Jeesuksen elämäänsä. Annoin ohjeita niille, jotka niin tekivät. Lopuksi vielä lauluja.

Tarjoilu oli koko ajan käynnissä. Tarjolla oli lettuja, nokipannukahvia ja makkaroita vapaaehtoisella maksulla. Nokipannukahveja keitteli Tarmo Moisio. Lettuja paisteli ison määrän Matti Lehtomäki. Niitä tarjoili ihmisille Marja-Leena Kuusjärvi. Makkaroita grillaili Tuomo Bågman. Äänentoiston hoiteli Veikko Lahtela. Kaikki toimi hyvin. "Leirin" purku kävi sutjakasti, kun oli monia käsiä hommaan tarttumassa. Mukavasti hämärää laski jo maisemaan. Väkeä taisi olla liki 40 henkeä. Oli erinomainen evankelioimiskokous! Iloitsin siitä.

Kun ajelimme kotia kohti, alkoi sataa. Kiitos Jumalalle hyvästä säästä tilaisuuden aikana! Kiitos myös jokaiselle vastuissa olleille ja kaikille mukana olleille!

Työ jatkuu. Tämä oli viimeinen Nuotioilta tälle sulalle. Menemme - niinkuin olen leikillisesti sanonut - seuraavaksi sisäruokintaan, eli pitämään tilaisuuksia, Uuden elämän ilta -nimisinä sisätiloihin. Laitan seuraavan tilaisuuden kutsun, sekä yhteisen rukoustilaisuuden kutsun tämän jutun loppuun.

Kotona vähän iltapalaa.

Seurasin eilisen ja tämän päivän jakson Parannuksenteko ennen herätystä -sarjasta. Taitaa huomenna ollakin klo 20 alkaen kahden tunnin ohjelma siinä sarjassa. Erinomainen sarja - ja ajankohtainen.

Kyllä muuten kuuluu satavan ulkona kovasti juuri nyt (klo 22.50).

Siunausta!

Ps. "Oi herra, auta, oi Herra, anna menestys!" (Ps. 118:25).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti