20190327

27.3.

Reissussa ollessani täytti siskoni mies, Hokkasen Kari, vuosia. Samoin heidän poikansa, Hokkasen Matti. Koska varsinainen päivä meni heidän kohdallaan minulta ohitse - ja vieläkin voi onnitella, niin teen sen: Sydämelliset onnittelut molemmille!

Tänä aamuna saikin taas heräillä omassa sängyssä ja oman vaimon vierssä. Tämä nyt ei kuitenkaan tarkoita sitä,että olisin sitä ennen heräillyt vieraan vaimon vierestä. Tämä ei ole huumoria. Miksikö? Siksi, että ihmiset aiheuttavat näilläkin alueilla niin paljon tuskaa toisilleen - ja myös itselleen. Korkein auktoriteetti sanoo tästä asiasta näin: "Avioliitto pidettäköön kunniassa kaikkien kesken, ja aviovuode saastuttamatonna;sillä haureelliset ja avionrikkojat Jumala tuomitsee" (Hebr. 13:4). Tämä meidän on aina hyvä muistaa - silloinkin kun siihen näyttäisi olevan tilaisuus.

Aamupalaa ja kahvia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kirjoittelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteinen rukousrintama, Rintamapostin 30. Lähettelin sen s-postilla niille, joille se menee sillä tavalla.

Söimme. Myös kahvia.

Kävin 8.3 km kävelylenkillä Tarvaalan suunnassa. N. 3 astetta lämpimällä, vaikka aika vilakalta tuntui. Mukava kun ei tarvitse enää nastalenkkareita.

Laitoin takkaan tulen - M-L oli hakenut puut lenkin aikana.

19:ksi menimme Rukousiltaan helluntairukoushuoneelle. salmen haimme mukaan. Sisar Thaimaasta puhui. Ahosen Orvokki, hänen työtoverinsa Thaimaassa 30 v ajan, tulkkasi. N. 26 henkeä.

Iltapalaa - lämpimiä voileipiä - ja teetä. Veljeni, Heimo, soitti. Aiemmin koetin häntä tavoittaa puhelimella.

"Panen Jumalaan toivoni, että olen kristitty" (Sören Kierkegaard 1813-1855).

Siunausta!

Ps. "Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus" (Joh. 17:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti