20240501

1.5.2024.

Kuin rannaton meri myrskyinen,

on välillä elämä ihmisen.

Voi joutua kysymään itseltään:

Miten selviän; kestänkö myrskysään.

                    Muista, kulkija meren myrskyisen,

                    Jeesuksella valta on yli aaltojen.

                     Ei pysty ne purttasi upottamaan.

                     Sinä purjehdit rantaan suojaisaan.

                                                            (1995. Jouko Kuusjärvi)

                                                           ______________________

Keskiviikko. Vappu. 13.6 astetta plussalla ylösnousussa. Auringon puolella. Sininen taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Luukkaan evankeliumia.

Valmistautumista illan tilaisuuteen.

Ruokaa ja kahvia

15:ksi menin Kaupungintalolle aukomaan ovia Kristittyjen yhteistä Vappujuhlaa varten. Pian sinne tulivatkin tarjoilunlaittajat, Eija Manni, joka organisoi tarjoilun, ja Iiris Vuoti. Myös Hawina-trio: Satu-Sisko Päivärinta, Timo Hurskainen ja Timo Kuusjärvi saapuivat, sekä äänentoistosta vastanneet: Juha-Pekka ja Tuomas Paananen.

Kävin hakemassa M-L:n kotoa myös juhlille. Hän kävi hakemassa Salmen tilaisuuteen.

Väkeä alkoi tulla jo hyvissä ajoin ennen 17.30. Johdin illan. Hawina laulatti erinomaisen hyviä lauluja - ja kansa lauloi voimallisesti. Lauloi myös kolme bändin - Timo Kuusjärven tekemiä - omia lauluja. Yllätysnumerona oli Milena Kuusjärven laulu, joka oli erinomainen ja hyvin vastaanotettu esitys. Hyvä Milena! "Minun tarinani" -puheenvuoroja oli neljä: Sven Loosen, hell.srk, Tarja Pollari, vapaasrk, Ensio Manni, One Way-srk, ja Marja-Liisa Oikari, lut. srk. Kaikki olivat hyviä puheenvuoroja - ja pysyivät hyvin aikataulussa. Lopuksi johdin syntisen rukoukseen, johon saattoivat yhtyä ne, jotka halusivat ottaa jeesuksen vastaan sydämeensä. Väkeä oli n. 150 henkeä. Minä en laskenut, mutta joku sanoi laskeneensa. Illassa oli Pyhän Hengen vaikuttama ilmapiiri. Iloitsin suuresti tilaisuudesta. Oli paljon ihmisiä, joita en tuntenut. Myös sellaisia, jotka tunsin ja jotka olivat ensimmäistä kertaa - sellaisia urheilun parissa tutuiksi tulleitakin. Lopuksi joimme erinomaiset kahvit. Kiitos kaikille vastuissa olleille - sekä mukana olleille.

Kotona iltapalaa ja kahvia.

Seurasin uutisia.

Siunausta!

Ps. "Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman" (Joh. 16:33).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti