20240517

17.5.2024.

Sydämeni riemuitsee


Minun sydämeni valtavasti riemuitsee,

kun tajusin asian suuren.

Olenhan syntinen,

minä juuri,

mutta Jeesus antoi anteeksi ihan kaiken,

ja teki minusta uuden.


                                   Siksi nyt laulan: Halleluja, halleluja,

                                   halleluja!

                                   Ilosta huudan!

                                   Halleluja!


Minun sydämeni valtavasti riemuitsee,

kun koin rakkauden suuren.

Sainhan anteeksi,

minä juuri.

Sisimmässä ihanan laineen taivaisen koin

aaltoilevan. Aamen!


(1994. Jouko Kuusjärvi)

_____________________________________

Sydämelliset onnittelumme lapsenlapsellemme, Aarolle, syntymäpäivän johdosta, joka oli eilen. Muuten kyllä onnittelimme eiliten, mutta kun olen ruukannut täälläkin, niin.

Perjantai. 23.6 astetta plussalla ylösnousussa. Sininen taivas ja aurinko paisteli.

Aamupalaa ja kahvia. 

Rukousta. Luin Luukkaan evankeliumia.

Kärräilin puita pinosta liiteriin. Tarkeni. Ei valittamista.

Ruokaa ja kahvia.

Kärräilin puita.

Nuotioiltajuttujen kärryyn kasailua. M-L paisteli gluteenittomia lettuja iltaa varten - ja teki ämpärillisen lettutaikinaa. Lehtomäet tekevät toisen. M-L:n rooli erilaisten juttujen kasailemisessa iso meidän osalta.

Klo 16 lähdimme kärry perässä kohti Hirvaanmäkeä. Otimme kyytiin Suurosen Seijan kitaroineen ja Ahon Majun matkan varrelta. Hirvaanmäen vanhalle koululle menimme Nuotioiltaan, jonka siellä järjestimme.

Penkit, nuotioalusta ja "esiintyjien koju" paikoilleen. Lehtomäen Matti ja Tuula tulivat omien varusteidensa ja tavaroidensa kanssa: makkaragrilli, iso, monen letun pannu, kaasupullot, ym. letunpaistoon, tarjoiluun ja syöntiin tarvittavat.

Nuotioilta, jonka johtelin, alkoi klo 18. Illassa käyttivät "minun tarinani" -todistuspuheenvuoron: Samuli Lahtela, Antti Pietilä ja Kaarlo Hakasalo. Hyviä todistuksia. Alussa, väleissä ja lopussa johtivat kansaa yhteislauluihin: Seija Suuronen, kitara ja laulu, Antti Pietilä, Harmonikka ja Maju Aho, laulu. Lauloimme Lauluja Jeesuksesta -vihkoista. Lopussa puhuin ja johdin syntisen rukoukseen. Veikko Lahtela hoiti äänentoiston. Matti Lehtomäki paistoi lettuja kaksi ämpärillistä. Tuula Lehtomäki jakeli niitä ihmisille. M-L oli samoissa hommissa. Denis Kuzmin grillaili makkaroita. Nokipannukahvia keittelivät Pentti ja Sumontha Paajala. "Leirin" purkamisessa oli useampiakin henkilöitä. Ilma oli hieno. Iloitsin illasta - että saimme olla kaiuttamassa evankeliumia yhdessä. Väkeä oli 48 henkeä. Iloitsin siitä, että oli runsaasti kyläläisiä - ja lähikylältäkin. Illan järjestivät kristityt yhdessä Saarijärven eri seurakunnista. Kiitos kaikille erilaisissa vastuissa olleille - ja tietenkin kaikille mukana olleille! Seuraava Nuotioilta on Saarijärven torilla pe. 14.6. klo 18. Tulehan sinne!

Sitten vain köröttelimme iloisin mielin kotiin.

Seurasin uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää" (Gal. 6:7). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti