20240610

10.6.2024.

Maanantai - "kotpuolessa taettii sannoo: Muanantae." 8 astetta lämmintä klo 5.30. Sininen taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

6.15:ksi ajelin Runebergin puiston lavalle Aamurukoukseen. 3 henkeä. Siellä ollessa taivas vetäytyi harmaaksi - mutta pilvien takana paistoi aurinko.

Rukousta. Luin Johanneksen evankeliumia. "Venymistä."

Kahvia.

Kävimme M-L:n kanssa jakelemassa 250 kutsua perjantain Nuotioiltaa, Mustikkakorven ja Härkälähteen alueelle. Laitan kutsun tämän jutun loppuun - vähän "hienompia" jakelimme.

M-L kävi kaupassa. Kävimme syömässä Halpa-Hallissa.

Varasin Kannonkosken torin Nuotioiltaa varten, pe. 16.8. klo 18. Samoin laitoin vireille varauksen samaa tarkoitusta varten Pylkönmäen torille, pe.30.8. klo 18. Tein kutsun Paajalan Nuotioiltaa varten ja lähetin "painoon." Ilta on Kuukkeli-kodan edustalla, pe. 19.7. klo 18. Näistä ilmoitellaan ja jaetaan myös kutsuja kullakin paikkakunnalla, jossa Nuotioilta on.

Kahvia.

Satoikin.

Poljeskelin kuntopyörää n. 40 min. Samalla lueskelin kirjaa.

Iltapalaa ja kahvia. Aurinko helähti paistelemaan 19-20 välillä.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Tänä aamuna etsin saappaitani, kun olisin laittanut ne jalkoihini, kun menin Aamurukoukseen. Ei löytynyt. Välähti mieleen, että taisivat jäädä eilen sinne venerantaan, jossa vaihdoimme vaatteita ja jalkineuita, kun tulimme saaresta. Heitin saappaat pois jaloista, auton etuistuimella istuen. Kun sitten laitoin toisia kenkiä jalkaan, laitoin auton oven kiinni - kun oli niin paljon hyttysiä - ja siihen ne jäivät, ne saappaat. Myöhemmin päivällä sitten tuli mieleen, että missähän ne villasukat ovat. Sinnehän nekin jäivät. Pyysin siskoani hakemaan ne unohtuneet pois. Illalla tulikin viesti, että siellähän ne olivat. Sitä näköjään sattuu...

Siunausta!

Ps. "Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa" (Ef. 6:10).


.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti