20240614

14.6.2024.

Kun Jumala kutsuu meitä johonkin,

niin Hän antaa kaikella tavalla

mahdollisuuden 

toteuttaa sen.

Silloin on vain otettava

askelia siihen suuntaan,

mihin Hän meitä johdattaa.

(Jouko Kuusjärvi)

__________________________

16.6 astetta lämmintä ylösnousussa. Aurinko näkyi. Pilviä. Vähän tuuleskeli.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Johanneksen evankeliumia. Takapihalla. Aurinkokin rupesi enemmän paistelemaan.

M-L on tehnyt pitkin päivää valmisteluja Nuotioiltaa varten: lettutaikinoita, gluteenittomia lettuja, kasaillut kaikenlaisia tavaroita sinne. Minäkin koettanut valmisteluja tehdä.

Ruokaa ja kahvia.

15.30: ksi menin nuotioiltakalustokuorman kanssa torille. Purimme sen Hakasalon Kaarlon kanssa sinne.

Tulin vielä kotiin hakemaan nuotioalustan ja muut jutut mitä illassa tarvitaan. Ajelimme sitten 17:ksi takaisin torille M-L:n kanssa..

Nuotioilta, jonka järjestivät kristityt Saarijärven eri seurakunnista yhdessä, alkoi klo 18. Johdin illan.Penkit, ym. laitettiin paikoilleen. Iso lettupannu ja kaasugrilli ovat Lehtomäen Matilta. Paajalan Pentti ja Sumontha keittelivät nuotiolla nokipannukahvia kahdella 6.1 l pannulla. Taisivat kolmisen pannullista. Lehtomäen Matti ja Sirpa paistoivat lettuja. 3 ämpärillisestä taikinaa (Matti toi 1 ja M-L 2 tällä kertaa). Lettuja ja kahvia oli jakelemassa myös M-L. Taisi Sirpakin. Bågmanin Tuula ja Tuomo grillailivat makkaroita ja tarjoilivat ihmisille. Niitä joutui hakemaan lisää vieressä olevasta kaupasta. Lahtelan Veikko ja Lakosen Kari hoitelivat äänentoiston. Musiikissa oli Lakosen Jani. Hän laulatti kitaran kanssa yhteislauluja ja lauloi yksin. "Minun tarinani" -todistuspuheenvuoroja käyttivät Kovasen Timo ja Tuomen Heikki. Puhuin lopuksi ja johdin syntisen rukoukseen. Ihan alussa laskin ihmiset yksitellen. Silloin oli 120 henkeä. Kuitenkin sen jälkeen tuli vielä paljon paikalle. "Leirin" purku kävi sutjakasti, kun useat olivat toimessa. Denis kävi ensin viemässä nuotioalustan heille. Sen jälkeen lastasivat muun kaluston kärryyn. Ne menevät huomenna Runebergin puistoon, kun siellä on klo 16 helluntai- ja vapaaseurakunnan järjestämä Ossin ja Even konsertti. Iloitsin illasta - mahdollisuudesta julistaa evankeliumia kaupungin ytimessä. Kiitos jokaiselle vastuussa olleelle - ja ennen kaikkea Jumalalle. Matka jatkuu. Laitan tämän jutun loppuun seuraavan Nuotioillan kutsun

Kotonakin vielä iltapalaa.

Seurasin uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

"...vaan kun Pyhä henki tulee teihin, niin te saatte voiman ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka" (Apt. 1:8).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti