20240629

29.6.2024.

Evankeliumin voi ottaa vastaan täysin Jumalalta tulevana lahjana.

Siihen eivät kuulu mutta -ehdot.

(Jouko Kuusjärvi)

___________________________

Syvämmelliset onnittelut nimipäivän johdosta Lampisen Pekalle, Ruposen Pekalle, Kääriäisen Pekalle, Marinin Pekalle ja Mäenpään Pekalle!

Lauantai. 21.6 astetta lämmintä ylösnousussa - ei varhain - Harmaa taivas. Tuuleskeli.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Apostolien tekoja. Takapihalla ja sateen vuoksi sisällä.

Kävin kylällä. Vein SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamaposteja postiin. Muutamaan paikkaan vein niitä suoraan postilaatikkoon. Laitoin myös Nuotioilta-kutsuja kauppojen ilmoitustauluille. Laitan sen tämän jutun loppuun myös.

Ruokaa ja kahvia.

Väsäsin ilmoitustaululle ilmoituksen em. Nuotioillasta. Huomenna on tarkoitus laittaa se pystyyn tuonne Rajalantien ja Kangasahontien kulmaukseen kutsumaan ihmisiä kyseiseen Nuotioiltaan. Tulehan sinäkin sinne - ja ota myös perhe ja ystäviä mukaan!

Denis, Emilia ja Daniel käväisivät.

Seurasin Kalevan kisoja netin kautta.

Suviseuraradio on M-L:n toimesta ollut myös auki. Sieltä tulee lähetyksiä Suviseuroista - lestadiolaisten kesän tapahtumasta. Olemme aikaisemminkin sitä kuunnelleet. Seurapuheet ovat erittäin hyviä ja siunaukseksi kansallemme. Niissä halutaan pitäytyä Jumalan Sanaan. Laulut ovat hyviä vanhoja hengellisiä lauluja ja virsiä. Veisuuta on paljon. Ihmisiä ei kosiskella millään "markkinatempuilla." Muutenkin olen iloinen - ja on suurenmoinen asia - että maassamme on paljon hengellisiä kesätapahtumia, jotka keräävät paljon ihmisiä niihin - ja vielä lisäksi median kautta saavuttavat ihmisiä.

Iltapalaa ja kahvia.

Seurasin uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Niinkuin te siis olette omaksenne ottaneet Kristuksen Jeesuksen, Herran, niin vaeltakaa Hänessä" (Kol.2:6).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti