20240104

4.1.2024.

Niin sitä huristellaan pakkasten keskellä tammikuuta ja Uutta  vuotta! 

Torstai. 29.0 astetta pakkasta 8.25. Selkeää. Hieno "kuuman raudan" punerrus auringonnousun puolella. Osa kuuta loisteli kirkkaana taivaalla.

Aamupalaa ja kahvia.

Minun piti mennä 10:ksi puhumaan majakalle. mutta Yaris ei suostunut lähtemään käyntiin. Oli lämmityksessä, mutta virta ei riittänyt. Jouduin soittamaan majakalle, että näin kävi.

Luin 1. Pietarinkirjettä. Rukousta. Torkkumista.

Kahvia.

Laitoin tulen takkaan.

Seurasin Ski Touria, Davosista.

Ruokaa ja kahvia.

Denis toi akkulaturin, että josko sillä virtaa "luikahtaisi" auton akkuun.

Seurasimme uutisia.

Siunausta!

Ps. "Älkää olko vaelluksessanne ahneita; tyytykää siihen mitä teillä on; sillä hän itse on sanonut: En minä sinua hylkää enkä sinua jätä" (Hebr. 13:5).

_____________________________________

Ilman Pyhän hengen voimaa me Jeesukseen uskovat emme kerro toisille ihmisille, että Jeesus on meidän - juuri minun Herrani. Enkä sitä, että Jeesus on kuollut jokaisen ihmisen syntien tähden ja että Hän on ylösnoussut ja elää.

Ilman Pyhän Hengen kastetta ja -täyteyttä meillä ei ole siihen rohkeutta, eikä voimakasta halua - eikä myöskään näkyä tehtävästämme. 

Pyhä Henki todistaa Jeesuksesta ja kirkastaa Häntä; me myös todistamme - tehtävämme on tehdä yhteistyötä Pyhän Hengen kanssa.

Suurin puutteemme on Pyhän Hengen unohtaminen - laiminlyönti. Tätä "virhettä" ei voi korvata millään. Ainoa mahdollisuutemme on palata Sanaan näiltäkin osin - opettaa Pyhästä Hengestä; Pyhän hengen kasteesta ja -täyteydestä. Eikä vain opettaa, vaan haluta johtaa uskovia kokemaan ne/niitä elämässään.

Siksi on puhuttava myös perusasioita, jos ne on unohdettu.

Ei tapahdu mitään, jos jätämme ne "unholaan" ja puhumme muista - tärkeistäkin - asioista.

Tässäkin on totta, että tyvestä puuhun noustaan.

(Jouko Kuusjärvi)

________________________________________


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti