20240816

16.8.2024.

Kansamme tarvitsee voimakkaan, Jumalalta tulevan , etsikkoajan. Hengellisillä yhteisöillä on sama tarve, sillä niiden tulisi olla pää, eikä häntä.

(Jouko Kuusjärvi).

________________________

Perjantai. 19.9. astetta lämmintä ylösnousussa. Harmaa taivas. Tuuleskeli.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Roomalaiskirjettä. Tihkutteli vettä mukavasti paljaille kintuille. Kun alkoi enemmän satamaan, piti tulla jatkamaan sisälle.

Ruokaa ja kahvia.

Valmistautumista illan Nuotioiltaan. M-L enemmän.

Kirjoitin vähän.

Klo 16 lähdimme - nuotioiltakalusto, ym. tykötarpeet mukanamme - kohti Kannonkosken toria, jossa Nuotioilta pidettiin.

Pystytettiin paisto/tarjoilu"koju" - tykötarpeet siihen toivat Lehtomäet.- ja esiintymis"koju." Penkit ja nuotioalusta paikoilleen, sekä äänentoisto.

Nuotioilta - jonka johtelin - alkoi klo 18. Alkusanojen jälkeen johtivat Seija Suuronen - kitara ja laulu, Maju Aho - laulu - sekä Antti Pietilä - harmonikka - väkeä yhteislauluin, samoin aina puheenvuorojen välissä ja tilaisuuden lopussa. Nokipannukahvia keitteli Pentti Paajala. Äänentoiston hoiti Ensio Manni. Lettuja paistelivat Matti lehtomäki ja Sirpa Sauranen. Makkaroita grillaiilivat Raimo salo ja Tuomo Bågman. Lettujen ja kahvin tarjoiluhommissa olivat Marja-Leena Kuusjärvi ja Tuula Lehtomäki. "Minun tarinani"-puheenvuoroja käyttivät Satu Lahtela ja Eija Manni. Olivat henkilökohtaisia todistuspuheenvuoroja, joita oli ilo kuunnella. Puheen piti Ensio Manni. Se oli selkeä puhe ja ydinasiaa evankelioimistilaisuudessa. Musiikki ja kaikki puheenvuorot olivat sellaisia, joita soisi kaikkien - jotka eivät vielä usko - kuulevan. Välillä satoi kovastikin - mutta se ei haitannut iltaa. Väkeä oli n. 45 henkeä. Tuntemattomia ihmisiä oli nyt eniten, mitä minun aikanani on Kannonkoskella ollut. Kaikki toimi erinomaisesti. Kiitos kaikille vastuissa olleille - ennen kaikkea Jumalalle! Iloitsin illasta, koska saimme olla yhdessä evankeliumin asialla! Matka jatkuu! Seuraava Nuotioilta on - jHs - Pylkönmäen torilla, pe. 30.8. klo 18. Sitä seuraava Lehtolan Nuorisoseurantalolla, pe. 13.9. klo 18. Tervetuloa mukaan. Pe. 4.10. klo 18 pidämme Uuden elämän illan, Karstulassa, Heikin tuvalla. Pyydän rukoilemaan läpimurtoa evankeliumille, johdatusta ja siunausta tällekin työlle!

Kotona vielä iltapalaa ja kahvia.

Seurasimme uutisia - minä myös Israelista.

Sunnuntaina, 18.8. klo 11, puhun Saarijärven helluntaiseurakunnassa - kotiseurakunnassamme - jHs, aiheesta: Sairaiden parantaminen. Rukoillaan sairaiden puolesta.

Siunausta!

Ps. "Ja hän (Jeesus) sanoi heille: Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen" (Mark. 16:15-16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti