20240807

7.3.2024.

Lainaan tähän Oral Robertsin opetusta avioliitosta - 63 vuoden kokemuksella annettua - kun se on niin hyvä. Tässä on seitsemän kohtaa, joista tähän ensimmäinen:

"Seitsemän avainta menestykselliseen avioliittoon.

Avain numero 1:

Me emme lähestyneet toisiamme omasta aloitteesta, vaan odotimme, kunnes tiesimme, että Jumalan käsi oli ohjaamassa meitä yhteen tavalla, jota emme voi epäillä.

Me molemmat olimme vakuuttuneita siitä, että Jumalalla oli meille oikea aviopuoliso. Olimme molemmat antautuneet etsimään Herraa. Emme seuranneet omaa viisauttamme.

Minä ymmärrän, että monet lukijat ovat jo naimisissa. Kenties sinä menit naimisiin, ennen kuin aloit palvella Jumalaa.

Jotkut avioliitot, jotka näyttävät syntyneen taivaassa, ovat päättyneet katastrofiin. Jotkut huonosti alkaneet avioliitot ovat kääntyneet suurenmoisiksi.

Evelynin ja minun tapauksessa emme lakanneet luottamasta siihen, että olemme menneet Jumalan tahdon mukaisesti naimisiin. Päätöksemme kulkea Jumalan tietä on vaikuttanut jokapäiväisen elämämme päätöksiin, ja elämme niin tänäkin päivänä. Suoraan sanottuna olemme tehneet hellittämättä työtä avioliittomme hyväksi, ja se on ollut ponnistelun arvoista. En siis tarkoita, että vain toinen meistä on tehnyt työtä, vaan me molemmat olemme ahkeroineet. Yksi ihminen ei voi kantaa kuormaa yksin, ja välillä avioliitto on kuin kuorma. Jumalan avulla molemmat aviopuolisot voivat toimia avioliiton menestymiseksi."

Jatkan huomenna - jHs.

________________________

Keskiviikko. 25 astetta ylösnousussa. Sininen taivas aurinko.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Roomalaiskirjettä. Takapihan puolella.

Kävin tavoittamassa yhtä ihmistä - kotikäynnillä - mutta hän ei ollut kotona.

Ruokaa ja kahvia.

Poljeskelin kuntopyörää 40 min. Samalla lueskelin kirjaa.

19:ksi menin Rukousiltaan. 8 henkeä.

Iltapalaa, teetä.

Uutisia - myös Israelista.

Katselin hetken olympialaisia.

Siunausta!

Ps. "Ylistetty olkoon meidän herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka suuren laupeutensa mukaan on uudestisynnyttänyt meidät elävään toivoon Jeesuksen Kristuksen kuolleistanousemisen kautta" (1. Piet. 1:3).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti