20241002

2.10.2024.

Raamattu ohjaa sinut uskomaan Jeesukseen ja ohjaa sinut kulkemaan Jumalan tahdon tiellä.

Siksi: Lue Raamattua.

Raamattu opettaa sinut rukoilemaan. 

Jumala on luvannut johdattaa niitä, jotka kulkevat rukoillen.

Siksi: Rukoile.

(Jouko Kuusjärvi)

__________________________

Keskiviikko. 5.7 astetta lämmintä ylösnousussa. Aurinko. Sininen taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Galatalaiskirjettä. Rukousta.

Laitoin tulen takkaan.

Kirjoitin puffin lehtiin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisestä rukousillasta, sekä laitoin siitä myös maksullisen ilmoituksen. Laitan kutsun sinne tämän jutun loppuun.

Ruokaa ja kahvia.

Varailin paikkaa Marraskuun Uuden elämän illalle. Huomenna varmistuu.

Vein M-L:n Kirjapainonmäen maisemiin keräämään puolukoita, josta tuli muutaman litran kanssa kävellen kotiin. Itse menin samaan aikaan sauvakävelemään Paavonrinteelle. Kaksi kertaa kävin molemmilla huipuilla. Aurinko paistoi - ja ylhäältä avautuivat kauniin väriset ruskaiset maisemat.

19:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Jesaja 62 -rukousiltaan. 14 henkeä. On aihetta rukoilla juuri nyt Israelin puolesta. Sanoisin, että kyllä siellä koettiin jälleen valtava Jumalan ihme eilen, kun Iran ampui parisataa ballistista ohjusta Jerusalemia ja muita paikkoja kohti, niin Hän kuitenkin varjeli. Jos ei niin olisi tapahtunut, olisi jälki ollut rumaa. Eikä tämä ollut ensimmäinen kerta, kun jumala varjeli. Oma rukoukseni on ollut tämän konfliktin aikana, että Jumala tekisi - tavalla ja toisella - terroristien aseet tehottomiksi. Myös sitä, että terroristit eivät voisi toimia yksituumaisesti, vaan heidän keskuudessaan olisi hämminkiä - tavalla tai toisella. Terroristeille rukoilen pelastusta. Ts. sitä, että he tulisivat tuntemaan Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanaan. Onhan Jeesus kuollut heidänkin syntiensä puolesta.

Seurasimme uutisia.

Iltapalaa ja kahvia.

Siunausta!

Ps. "Korota itsesi yli taivasten, Jumala, ja levitköön sinun kunniasi yli kaiken maan" (Ps. 108:6).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti