20240719

19.7.2024.

Herra, tee minusta antaja!

Pyhä Henki!

1. Ohjaa minua antamaan sinne,  minne on Isän tahto.

2. Ohjaa minua antamaan sitä, kuin on Isän tahto.

3. Ohjaa minua antamaan sen verran, kuin on Isän tahto.

4. Ohjaa minua antamaan silloin, kun on Isän tahto.


"...ja hän on kuollut kaikkien edestä, että ne, jotka elävät, eivät enää eläisi itselleen, vaan hänelle, joka heidän edestään on kuollut ja ylösnoussut" 

(1, Kor. 5:15).

"...ettette enää eläisi tätä lihassa vielä elettävää aikaa ihmisten himojen mukaan, vaan Jumalan tahdon mukaan"

(1. Piet. 2:2).

____________________________

Perjantai. 17.6 astetta lämmintä ylösnousussa. Harmaa taivas. Oli satanut.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Apostolien tekoja. Takapihan puolella.

M-L teki valmisteluja Nuotioiltaa varten. Mm. lettutaikinaa, paistoi gluteenittomia lettuja, kasaili tarvikkeita, joita illassa tarvitaan. Minäkin kärryyn lastailin siellä tarvittavia "taravia."

Ruokaa ja kahvia.

16.15:ksi menimme rautakaupan kohdalle venttailemaan Lehtomäkiä, jotka pian tulivatkin. Jatkettiin nuotioiltapaikkaan. Satoi. Perillä Paajalassa, jossa Nuotioilta oli, oli ukonilma päällä ja satoi kovasti. Emme levittäneet penkkejä ulkosalle, kun satoi, eikä tiennyt muuta kuin sen  minkä oli uskossa omistanut, että sää vielä selkenee. Paistokojun nostimme Kuukkeli-laavun pihalle pystyyn. 

Paajalan Nuotioilta alkoi klo 18. Osa väestä oli Kuukkeli-kodassa sisällä ja osa ulkona. Se toimi hyvin, kun sade ei enää haitannut. Johtelin illan. Yhteislauluja johtelivat Seija Suuronen, kitara ja laulu, Antti Pietilä, harmonikka ja Maju Aho, laulu. Yhteislauluja oli eri väleissä. Ensimmäisen "minun tarinani" -todistuspuheenvuoron käytti Pekka Kääriäinen. Toisen Anne Vinni. Mukava on kuunnella näitä puheenvuoroja. Puhuin lopuksi ja johdin syntisen rukoukseen. Nokipannukahveja keittelivät Pentti ja Sumontha Paajala. Kahvit keitettiin tällä kertaa kodan takassa. Hyvin toimi. Äänentoistoa, johon Lahtelan Veikko oli varautunut, ei nyt tarvittu. Paistokojussa häärivät makkaran- ja letunpaistossa, sekä niiden tarjoilussa Matti ja Tuula Lehtomäki, Tuomo ja Tuula Bägman, Marja-Leena Kuusjärvi ja Siurpa Sauranen. Kaikki toimi hyvin. Väkeä oli n. 45 henkeä. Leiri oli nopeasti kärryillä.

Kiitos kaikille nuotioillassa vastuissa olleille! Jumalalle suurin kiitos! Tälläkään kertaa sade ei haitannut nuotioiltaa.

Seuraava Nuotioilta on Peltokylällä, johon kutsun laitan tähän:


Kävimme M-L:n kanssa viemässä nuotioiltakalusteet rukoushuoneen varastoon ja sitten ajoimme kotiin.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme uutisia.

Siunausta!

Ps. "Älkää eksykö, rakkaat veljeni" (Jaak. 1:16).
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti