20240726

26.7.2024.

"Elämän tie on kaita tie, sitä harvat vain kulkea tahtoo..."

"Golgatalle saavuin synteineni, sinne painoi tyhjyys maailma. Rauhatonna kuljin taakkoineni, kunnes kuulin tiestä Golgatan..."

(Saimi Moberg).

Onko sinun elämässäsi ollut etsikkoaikoja? Aikoja jolloin olet kuullut sydämessäsi Pyhän hengen kutsuvan sinua Jeesuksen luokse? Miten olet käyttänyt sellaisen ajan kohdallasi? 

Elämässämme ei välttämättä aina kuulu Herran ääni sillä tavalla, kuin näinä aikoina, jolloin Jumalan taivaasta meitä etsitään. Ne ovat meille arvokkaita aikoja.

Meille voi käydä niinkin, että elämässämme ei tulekaan uutta aikaa, jolloin Jumala meitä kutsuu yhteyteensä; hengelliset asiat eivät kiinnosta sillä tavalla, että olisi halua muuttaa kadotukseen johtavalta tieltä taivaan tielle. Se on todella järkyttävä tila ihmisen elämässä; ihmisen, jolle oli kuitenkin valmistettu pelastus, mutta hän hylkäsi sen - ja joutuu iankaikkisuudessa paikkaan, jonne Jumala ei ollut häntä tarkoittanut.

Elämä on kuitenkin vakava asia - ennen kaikkea siksi, että se ei lopu siihen kun sydämemme pysähtyy ja vedämme viimeisen henkäyksemme. Elämä jatkuu, joko Jumalan taivaassa, jonne kaita elämäntie johtaa. Sinne matkansa aloittaneet - oman valintansa mukaan - saavat olla ikuisesti Jumalan luona, jossa on loputon täydellisyys. Niiden osana, jotka ovat valinneet hyljätä sen pelastuksen, jonka Jeesus kuolemansa kautta ristillä valmisti; pitäneet halpana astua kulkemaan Golgatan tietä, on iankaikkinen kadotus, helvetin tuli - tietoisessa olotilassa, erossa Jumalasta.

Asia, joka on esillä, on elämämme tärkein kysymys; valinta siitä, missä haluamme iankaikkisuutemme viettää, ja kenelle elämäni elää.

Tule pois väärältä tieltä!

Jeesus kutsuu sinua!

Älä anna jäädä pelastuksen armon turhaksi kohdallasi!

Anna elämäsi Jeesukselle, niin paras on edessäpäin! 

"Etsikää Herraa silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on. Jumalaton hyljätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran tykö, niin hän armahtaa häntä ja meidän Jumalamme tykö, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta" 

(Jes. 55:6-7).

(Jouko Kuusjärvi)

________________________________

Perjantai. 21.1 astetta lämmintä ylösnousussa. Auringon puolella. Sininen taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Apostolien tekoja. Takapihan puolella.

Kävimme M-L:n kanssa Koskenkylän, Lehtolan suunnassa, katsomassa tiettyä paikkaa, josko siellä syyskuussa olisi Nuotioilta. Perästä kuuluu, sanoiko se torventekijä. Samalla reissulla kävimme Halpa-Hallissa puraisemassa seisovasta. Kaupassa ja apteekissakin käväisimme.

Satoi kaatamalla, Ukkoskuuroja. Useampaan otteeseen olivat "taivaan luukut selällään."

Kirjoitin.

M-L leipoi.

Seurailimme Summerfest-tapahtuman tilaisuutta Seinäjoen helluntaiseurakunnasta.

Iltapalaa ja teetä.

Katsoimme hieman olympialaisten avajaisia.

Seurasimme tilaisuutta Summerfest-tapahtumasta.

Siunausta!

Ps. "Siitä me tiedämme, että rakastamme Jumalan lapsia, kun rakastamme Jumalaa ja noudatamme hänen käskyjänsä" (/1. Joh. 5:2).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti