20240725

25.7.2024.

Väärällä tiellä ja oikealla.

Vain nämä kaksi tietä ja ihmisryhmää löytyy maailmasta.

Kaita tie - joka vie taivaaseen - ja sillä kulkevat.

Lavea tie - joka vie kadotukseen (helvettiin) - ja sillä taivaltavat.

Kun tämä on tosiasia, jonka Jumalan Sana ilmoittaa, on noiden molempien ihmisryhmien suhtauduttava täydellä vakavuudella siihen.

Ajattelemme nyt niitä - meitä - jotka ovat jo kulkemassa taivaaseen johtavalla tiellä.

Hieman "ontuva" esimerkki, mutta esimerkki kuitenkin:

Olet ajamassa autolla tietä, joka kulkee jyrkänteen reunalla. Mutkan takana kohtaat yllätyksen: tielle on vierinyt ylempää isoja kivilohkareita. Pelastut viimetingassa. Mitä teet? Käännytkö takaisin ja ajelet pois, vaikka vastaasi tulee toisia ajoneuvoja, jotka ovat suuressa vaarassa? Todennäköisesti et toimi näin. On luonnollista, että varoitat tarpeeksi selvästi niitä, jotka ovat vaarassa; vaarassa jopa pudota ajoneuvoineen syvään rotkoon.

Me, jotka uskomme Jeesukseen, olemme pelastettuja ihmisiä; pelastettuja iankaikkisesta kadotuksesta. Olisi täysin luonnollista, että me varoittaisimme ihmisiä, niin että he eivät joutuisi tuonne ikuiseen vaivanpaikkaan - että todistaisimme heille Jeesuksesta, joka on valmistanut jokaiselle ihmiselle pelastuksen synneistään, ristillä tapahtuneen sovituskuolemansa ja ylösnousemuksensa kautta. Kertoisimme heille, että on olemassa tie, joka vie taivaaseen, ikuiseen elämään. Jumalan kanssa.

Meidän, jotka olemme löytäneet pelastuksen omaan elämäämme, vastuu ja velvollisuus on viedä evankeliumin ilosanoma ihmisille, jotka eivät vielä usko Jeesukseen - jotka kulkevat väärällä tiellä.

Tiedätkö, että vain harvat Jeesuksen omat tekevät niin? Meidän tulee tarkistaa asia omalla kohdallamme ja ajatella sitä, kuinka arvokas asia on jokaiselle ihmiselle valmistettu pelastus - ja millainen paikka on helvetti.

"Pelasta ne, joita kuolemaan viedään, pysäytä ne, jotka surmapaikalle hoippuvat"

(Snl. 24:11).

(Jouko Kuusjärvi)

_______________________________ 

Torstai. 25.0 astetta lämmintä ylösnousussa. Auringon puolella. Sininen taivas.

Tänään se "Jaska molskautti" - Jaakko heitti sen kylmän kiven järveen. Ei taida ihan muutamassa päivässä vesi kylmentyä.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Apostolien tekoja. Takapihan puolella.

M-L keräili vähän marjoja vuokratontin reunamilta.

Käväisin tk:ssa hakemassa diabeteksenhoitotarvikkeita. 

Kirjoitin.

Hyvää ruokaa ja kahvia.

Tein yhteydenottoja kylälle, jossa voisi vielä syyskuun puolella pitää Nuotioillan. Jumala siinäkin johdatelkoon.

Luin vähän kirjaa.

Seurasimme netin kautta Summerfest-tapahtuman tilaisuutta Seinäjoen helluntaiseurakunnasta.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme uutiset.

Siunausta!

Ps. "Vyöttäkää sentähden mielenne kupeet ja olkaa raittiit; ja pankaa täysi toivonne siihen armoon, joka teille tarjotaan Jeesuksen Kristuksen ilmentymisessä" (1. Piet. 1:13).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti