20240728

27.7.2024.

Lauantai. 19.7 astetta ylösnousussa. Sininen taivas. Aurinko.

Se oli tänään Unikeonpäivä. Kuka teillä oli U-keko? Minä olin meillä - vaikken niin pitkään kuorsaillutkaan.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Apostolien tekoja. Takapihalla.

Tein vastan - onhan lauantai. M-L laitteli syötäviä "pakkauksiin."

12.30 lähdimme M-L:n kanssa kohti Valkealampea - hieno paikka, jossa varsinkin aikaisemmin tuli usein käytyä. Timö, Pia, Milena ja Minjakin tulivat sinne. 

Ensimmäiseksi oli hommana tehdä kivistä pressusaunan kiuas - oli näetsen se paikka varattu, johon meinasimme saunan pystyttää. Timo ja Pia sen kiukaan rakentelivat. Minä vain nostelin kiviä paikalle. Sitten vain tuli heti kiukaan alle. Kehikon tarpeet - jonka päälle pressu laitetaan - Timo kasaili mukanaan tuomista tarpeista. Nopeasti oli kaikki valmiina. Sitten vain annettiin tulen palella kiukaan alla.

Kiukaan kuumetessa laittelimme ruokaa - jota kohta jo nautimme. Oli hyvät ruuat. Jälkiruokineen. Lopuksi pullakahvit - mustalla pannulla tietenkin. 

Sittenpä olikin kiuas kylpykunnossa. Häkälöylyt ja pressu päälle. Oli mukavat löylyt. Vastakin oli - kuten jo mainitsin.

Meidän lisäksemme saunassa oli mies ja nainen, johon tutustuimme heti, kun tulimme paikalle. Saimme jutella, todistaa ja kutsua huomiseen tilaisuuteen Runebergin puistoon. Oli hyvä kohtaaminen kaikin puolin. Lapset ja Timo uivat moneen otteeseen. Kävinhän minäkin pulahtamassa. Saunomisen aikana satoi. Ukkosta oli useampaan otteeseen. 

Keitimme vielä saunakahvit ennen kuin lähdimme kotia kohti. Oli mukava päivä.

Taisimme olla kotona 21 maissa.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme Summerfest-tapahtuman tilaisuutta Seinäjoen helluntaiseurakunnasta.

Sellaista.

Siunausta!

Ps. "Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee" (Jaak. 4:7).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti