20231017

17.10.2023.

Tänään on meillä, M-L:n kanssa, merkkipäivä; on kihlajaispäivämme - 55 vuotta sitten "sormustimme" toisemme. Rakkaat kiitokset vaimolleni! En uskalla onnitella häntä hyvästä valinnasta, mutta minulla ei ole mitään valittamista. En voisi kuvitella olevani naimisissa paremman vaimon kanssa! Rakkaat kiitokset hetkestä, jolloin kihlasormukset - nuorina ollessamme - työnsimme toistemme sormiin! Nyt saamme elää vanhuuden nuoruuttamme - ja ensi kesänä tulee yhteistä avioliittoa eletyksi 55 vuotta.

Tiistai. Myöhäisessä ylösnousussa lämmintä 4.1 astetta. Harmaa taivas. Tuuleskeli.

Aamupalaa ja kahvia.

Kirjoitin puffeja ja ilmoituksen lehtiin SAASRIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisestä rukousillasta, joka on pe. 27.10.2023. klo 19 Saarijärven työväentalolla. Ajattele tulevasi sinne!

Laitoin tulen takkaan.

Rukousta. Luin 2. Korinttolaiskirjettä.

Ruokaa ja kahvia.

Ajelin kylälle. Ensin menin kukkakauppaan ostamaan 55 vuotiskukkakimpun M-L:lle. Kun neitonen, joka minua palveli teki kimppua, sanoin hänelle, että siitä on 55 vuotta kun menimme kihloihin. Hän sanoi luullensa, että kimppu menee jollekin kihlaparille, joka on menossa kihloihin. Sitten hän kysyi: Mikä on pitkän liiton salaisuus? Vastasin: Se on se hetki, kun 1978, helmikuisena lauantai-iltana tulin uskoon. Elämä muuttui. Sitten kerroin siitä - ja M-L:lle seuraavana iltana tapahtuneesta samasta asiasta. Muutakin sain asiasta sanoa. Loppuosassa oli jo muitakin kuulijoita. Meidän Jeesuksen omien kannattaa rukoilla päivittäin johdatusta siihen, että voisimme olla siunaukseksi jollekin ihmiselle Hänen johdatuksessaan; todistaa ja puhua elämän tärkeimmästä asiasta. Tuokin kohtaamani tilanne tuli eteen nopeasti; jos en olisi ollut valmis, se olisi mennyt ohitse. Mitä sinä olisit vastannut kukkakaupan myyjän kysymykseen uskovana ihmisenä?

Kukkakauppareissulla kävin hiukan haukkaamassa happeakin urheilukentällä - tein siellä 5 km kävely/rukouslenkin.

Kahvia.

Kirjoitin.

Lueskelin hetken kirjaa. M-L neuloi.

M-L laittoi takkaan paistumaan riisipuuroa.

Iltapalaa ja kahvia.

Seurasin Alfatv:sta keskusteluohjelmaa, joka koski Israelin ja Hamasin sotaa.

Riisipuurokin oli kypsynyt. Oli hyvää.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Sitten vielä veljet, rukoilkaa meidän edestämme, että Herran sana nopeasti leviäisi ja tulisi kirkastetuksi muuallakin niinkuin teidän keskuudessanne" (2. Tess. 3:1).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti