20231008

8.10.2023.

Sunnuntai. 3.4 astetta lämmintä ylösnousussa. Harmaa taivas. Tuuleskeli. 

Aamupalaa ja kahvia.

Luin 1. Korinttolaiskirjettä. Rukousta.

11:ksi ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Sunnuntaijuhlaan. Mielenkiintoinen tilaisuus. Minullakin oli lyhyt info kylillä tapahtuvaa työtä ajatellen; pyysin ihmisiä mukaan siihen. Työtä on tarkoitus tehdä kristittyjen yhteisenä vapaamuotoisesti - ei seurakuntien välisenä.

Puhelinnumeroni on 040-0206858. Halutessasi olla mukana kylätyössä, ota yhteyttä!

Kokouksen jälkeen tulimme kotiin. laitoin tulen takkaan.

14:ksi menin pariksi tunniksi hautajaispalaveriin. Minua on pyydetty siunaamaan henkilö, jonka herra kutsui pois tästä ajasta.

Tultuani kotiin seurasin Tampereen helluntaiseurakunnan tämänpäiväisen Jumalanpalveluksen - youtube Tampereen helluntaiseurakunta. Ihan mielenkiintoista oli seurata kun Tero ja Mari johtelivat sen; vanhin poikamme vaimonsa kanssa. Mielestäni oli tyylikkäästi johdettu!

Kirjoitin.

Terhi-Marja, Denis ja Emilia käväisivät. Otimme tarjoiluja. 

Seurasimme uutisia.

Sota on aina surullinen asia. Niin eilen alkanut Hamasin hyökkäys Israeliin - ja taitaa olla mukana muitakin terroristeja. Kuolonuhreja on tullut paljon lyhyessä ajassa. Rukoilemme.

Joskus aikoja sitten tutkin Ps. 83, jossa jotkut näkevät tiettyjen kansojen hyökkäävän Israelin kimppuun. Jotkut ajattelevat, että nyt meneillään oleva selkkaus olisi kyseinen sota. Sitä voi kukin tutkailla.

Siunausta!

Ps. "Herran Jeesuksen kristuksen armo olkoon teidän henkenne kanssa" (Fil.4:23).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti