20231031

30.10.2023.

Maanantai. 9.2 astetta miinuksella klo 6.30.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Galatalaiskirjettä.

Hieman ennen 8 minut tulivat hakemaan Takalon Martti, Jutta ja Monja. Ajelimme Jyväskylän ja Kangasniemen kautta Mikkeliin - Päämajamuseoon. Siellä kuvattiin Mannerheimin osuutta Martti Takalon uuteen - ajankohtaiseen - dokumenttielokuvaan. Mukava oli tavata siellä myös Vihavaisen Esa, joka oli avustamassa. Esallakin on rooli elokuvassa. Minulle oli annettu Mannerheimin rooli. Kun se oli saatu "purkitettua", lähdimme eteenpäin. Tuukkalan ABC:llä söimme. Jatkoimme Lappeenrantaan, tai Joutsenoahan se oli. Siellä entiseen Konnunsuon vankilaan - nykyinen vastaanottokeskus. Siellä oli elokuvan viimeiset kuvaukset; Aarne Ylpön osuuteen liittyen elokuvassa. Paluumatkalla kävimme kahvilla ja "suolaisella, samalla Tuukkalan ABC:llä kuin mennessämmekin kävimme. Sitten vain kotia kohti, jossa minä olin ennen puolta yötä.

Kiitos Martille, Monjalle ja Jutalle! Oli ilo olla mukana teidän alaisenanne ja käsittelyssämme - nimittäin Martin ohjauksessa ja tyttöjen maskeerauksessa. Tulihan sitä vänrikille melkoinen ylennys - ihan marsalkaksi asti. Eipä siitä niissä kuvioissa ylemmäs pääsekään!

Kotiuduttuani menin heti sänkyyn.

Siunausta!

Ps. "Katsokaa, ettei kukaan kosta kenellekään pahaa pahalla, vaan pyrkikää aina tekemään hyvää toinen toisellenne ja kaikille" (1. Tess. 5:15).

_______________________________

Jos elämämme lopullinen päämäärä on jokin muu, kuin iankaikkinen elämä Jumalan kanssa, osoittautuu se vääräksi ja elämä turhaan eletyksi.

(Jouko Kuusjärvi).

_______________________________


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti