20220826

26.8.2022.

Jotain pientä yksinkertaista muistiinpanoa "muistojen kirjaan" tältäkin päivältä. 

Perjantai. 13.4 astetta lämmintä ylösnousun aikaan. Sininen taivas ja aurinkoinen paistoi. M-L oli noussut varemmin ja oli leipomishommissa.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Ilmestyskirjaa.

Kävin kylällä kauppa-asioilla.

Ajelin Summassaareen kävely/rukouslenkille. Siihen kuului 10 x 154 =1540 kuntoporrasta ylös. Taivas oli ihka sininen. Vaikka kuinka keikisteli ja käänteli päätään, niin ei näkynyt edes pienen pientä valkoista pilvenhattaraakaan. Parikymmentä astetta lämmintä, ehkä himpun alle. Järvi välkehti hienon näköisenä. kaunista.

Ruokaa ja kahvia.

16:ksi ajelimme Uuraisille, Höytiälle, Timolle ja Piialle, Milenan 8 v-synttäreille. Jotain viemisiä oli M-L:llakin tarjoilupöytään. Lauloimme Milenalle onnittelulaulun Timo-isän kitaran säestyksellä. Nautimme hyviä pöydänantimia. Juttelua ja kanssakäymistä. Isolla talon "kongilla" pidin Milenalle puheen. Rukoilimme. Timo lämmitti saunankin, jossa kävimme löylyttelemässä Teron, Deniksen ja Timon kanssa. Vielä saunan jälkeenkin laitettiin tarjoiluja pöytään. Meitä oli Milenaa juhlimassa: Timo, Pia, Milka, Minja, Raija-mamma, Terhi-Marja, Denis, Emilia, Daniel, Tero, Mari, Aaro, Etti, Eelis, Nooa, Tero, Anneli, Oliver, Rasmus ja me, mummi ja vaari. Terhi-Marja lähti sieltä asuntoautolla Keuruulle, Isoon kirjaa, Youth Celebrationiin, Emilian, Danielin, Eeliksen ja Nooan kanssa. Mukava oli olla Milenan juhlissa! Taivaan Isän siunausta reippaalle, mukavalle, tytölle koko elämään! Ne ovat ainutlaatuisia hetkiä tällaiset yhdessäolot. Huomaa, että varsinkin näin, kun ikää karttuu, sellaisia asioita vielä enemmän arvostaa.

22 maissa olimme kotona.

Uutisia tuli vielä seurattua - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valkeuksien Isältä, jonka tykönä ei ole muutosta, ei vaihteen varjoa" (Jaak. 1:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti