20231208

8.12.2023.

Perjantai. 8.8 astetta miinuksella ylösnousussa. Sellainen kaamosmainen atmosfääri.

Aamupalaa ja kahvia.

Kävimme Hirvaskankaan suunnalla M-L:n kanssa hakemassa "perekuntamme" tilaamat poronlihat, jotka olivat viime yönä tulleet Enontekiöltä tilattuna. Samalla reissulla kävimme puraisemassa lounaan ABC:lla.

Kahvia.

Otin tuhkat takasta ja laitoin sinne tulen.

Hienon kerroksen pumpulilunta oli satanut. Puut edelleen kauniita, kun ei ole tuullut.

16.30:ksi ajelin kylälle, josta nousi kaksi ihmistä kyytiin. Ajelimme Hirvaanmäen vanhalle koululle 17:ksi. Klo 18 siellä alkoi Uuden elämän ilta, jonka järjestivät kristityt yhdessä eri Saarijärven seurakunnista. Johtelin illan. Jani Lakonen oli kitaroineen musiikissa; johteli yhteislauluihin ja lauloi myös yksin. Denis Kuzmin puhui alkusanat. "Minun tarinani" osuudessa käyttivät todistuspuheenvuorot Tarja Pollari ja Pekka Kääriäinen. Puheen piti pastori Ensio Manni. Äänentoiston hoiti Veikko Lahtela. Kahvitarjoilusta vastasivat Matti ja Tuula lehtomäki. Väkeä oli 24-25 henkeä. Ihmiset, joille oli jaettu kutsuja ja kutsuttu lehti-ilmoituksella ja -puffeilla, loistivat poissaololtaan. Kiitos kaikille vastuissa olleille ja mukana olleille! Työ kylillä jatkuu.

Kotona iltapalaa ja uutisia.

Loppuun laitan seuraavan Uuden elämän illan kutsun.

Siunausta!

Ps. "Mutta meidän Jumalallemme ja isällemme kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen" (Fil. 4:20).

_________________________________

Monet eivät ole periaatteessa uskonasioita vastaan; useat enemmänkin puolesta. Kuitenkaan kumpikaan vaihtoehto ei tuo ihmiselle pelastusta. Vain usko Jeesukseen pelastaa.

(Jouko Kuusjärvi)

___________________________________



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti