20220727

27.7.2022.

Keskiviikko. Ylösnousussa 17.2 astetta lämmintä. Pilvistä hieman, mutta muuttui pian siniseksi taivaaksi, jolla uiskenteli valkopilviä. Tuuleskeli.

Meillä oli yövieraita - Milena ja Minja. Kun silmät aukesivat uuteen päivään, niin ensimmäiset juttelut käytiin sängyssä yhdessä köllötellen.

Aamupalaa ja kahvia, ym. yhdessä nautiskeltiin. Iloisia tyttökultia. Osan aamupalasta nautin takapihan puolella - en tytöistä johtuen, vaan kun olen ruukannut niin tehdä.

Luin takapihalla 2. Johanneksen kirjettä. Rukousta.

Takapihan puolella leikkivät Milena ja Minjakin: leikkimökissä ja vauvojaan takapihan saavissa uittaen. Lopulta olivat itsekin uimapukuisillaan.

Laittelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamaposteja 70. kuoriin.

Milena kirjoitti ja piirsi kirjeen isälle ja äidille. Minja piirteli sellaisen äidille. Oikein kuoreen halusivat laittaa.

Lähettelin s-postilla Rintamaposteja niille, jotka saavat sen sitä kautta.

Ruokaa ja kahvia. Mm. uusia perunoita, tilliä ja salaattia Terhi-Marjan ryytimaasta, joita hän toi eilen - ja muutakin.

Kohtapuoliin laittelimme Minjan ja Milenan tavaroita - leikkitavaroita oli aika paljon - autoon.

Lähdimme kohti Uuraista siten, että olimme siellä 16.45 mennessä. Uudelle urheilukentälle menimme. Siellä oli lasten yleisurheilukerho klo 17 Minjan ikäisille. Timo tuli sinne siihen aikaan myös. Minä kävelin kentällä 2.4 km. Milenakin pari, kolme kierrosta kanssani. Seurasimme Minjan ryhmän edesottamuksia kentällä. Satoikin. Klo 18 alkoi Milenan ryhmän vuoro. Hetken katsoimme sitä. Hänen vuoronsa kesti 19.30:een. Sen alussa lähdimme M-L:n, Timon ja Minjan kanssa heille. Timo laitteli mustikkarahkaa, um. tarjottavia kahvin kanssa. Saunankin kävi laittamassa lämmite. Pia toi Milenan yleisurheilukoulusta. Kävimme Timon kanssa saunassa. Oli kuumat löylyt - ei ollut niin kuin lehmän henkäys.

Saunan jälkeen lähdimme M-L:n kanssa kotia kohti. 22.30 maissa olimme kotona.

Kotonakin tuli vielä otettua pientä iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Niin kuin te siis olette omaksenne ottaneet Kristuksen Jeesuksen, Herran, biin vaeltakaa hänessä" (Kol. 2:6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti