20220707

7.7.2022.

Myöhästyneet onnittelumme Hokkasen Mikolle, syntymäpäivän johdosta! Olimme saaressa niin päivä meni ohi.

Heräilimme Mäntyluodossa - M-L, Daniel ja minä. 15 astetta lämmintä silloin. Valkopilviä sinisellä taivaalla. Hieman tuuleskeli

Aamupalaa ja kahvia.

Laittelimme paikkoja ja juttuja lähtökuntoon.

Ennen klo 12 lähdimme saaresta kohti mannerta. Aurinko paistoi. Kun olimme päätepisteessä huomasin, että minun puhelin on jäänyt saareen. Käänsimme veneennokan takaisin ja haimme puhelimen.

Vene teloille ja tavarat autoon. Ajelimme kirkolle. Ensin kävimme TB:llä syömässä. Keskustasta jätskitötteröt ja nokka kohti kotia, Jyväskylän kautta. 

Veimme Danielin kotiin. Olimme meijjän pihassa 15.30 jälkeen. 

Tavarat sisälle.

17 maissa lähdimme köröttelemään Karstulaan; helluntaiseurakunnan järjestämän kesäjuhla-tapahtuman ensimmäiseen tilaisuuteen, joka oli uudella koululla. Arto ja Serena Boa olivat puhumassa. Paavo Pitkänen ja yksi tumma sisar todistivat. Saarijärven helluntaiseurakunnan kuoro oli musiikkivastuussa. Terhi-Marja, Denis ja Emiliakin olivat.

Tilaisuuden jälkeen tulimme kotiin.

Iltapalaa ja teetä.

Ps. "Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi. Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen" (2. Tim. 3:12-13).

Siunausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti