20200806

6.8.

Torstaita. 15.8 atetta loämmintä ylösnousun aikaan. Taivas oli harmaa. Aamupalaa ja kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Menin rankapalstalleni. Kaadoin, karsin ja katkoin. Isojakin leppiä. Välillä join termoskahveja. Satoi - ainakin jossain vaiheessa - koskapa kaikki vaatteet kastuivat. Kastuivat kyllä sisältäkin päin hiestä. 17 jälkeen lähdin kotiin.

Lämmitin saunan tultuani - ja kävin löylyttelemässä. Mukava saunan jälkeen istuskella takapihan puolella.

Myöhäinen päivällinen ja kahvia.

M-L kävi hakemassa Terhi-Marjan kasvihuoneesta salaattia ja kurkkua. Net on kyllä hyvänmakuisia.

19 seurasin Elämän Sana-seurakunnan 30 v-juhlatilaisuutta Turusta. Jatkuvat huomenna ja Sunnuntaina.

Uutisia Suomesta ja Israelista.

Akillejännetulehdus jatkuu - tai ainakin jotakin siellä jatkuu. Aamupuolella - ja nyt illallakin - M-L laittoi siihen pakastimessa olleen geeli-kylmennyksen joksikin aikaa. Syyskulle on siirretty Koronan takia kahdet kävelyn SM-kilpailut - 5 km radalla ja 10 km maantiellä. Niihin en voi osallistua. 

Iltapalaa ja teetä. M-L on alkanut polttaa kynttilää jälleen pöydällä. Onkohan se syksyn merkki. Ainakin se on tunnelmallista.

Huomenillalla on One Way-seurakunnassa tilaisuus, johon minut on pyydetty puhumaan. Kyllähän sitä haluaisi puhua sitä, mikä on Jumalan tahto juuri siihen hetkeen.

Siunausta!

Ps. "...missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi" (Matt. 6:21).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti