20200801

1.8.

Siirryimme elokuulle - no, senhän kaikki kyllä tietävätkin. 13 astetta nousun aikaan - ja ihan hyvissäajoin. M-L oli noussut minua huomattavasti aikaisemmin pizzahommiin - ennakoimaan tulevia tilanteita. Aamupalaksikin söimme VHH-pizzaa - ja joimme kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia.

10.30:ksi menimme ottamaan Terhi-Marjan ja Deniksen kyytiin ja ajelimme nelisin Kangasniemelle. 11:ksi menimme Kangasniemen kirkkoon, jossa vihittiin avioliittoon veljeni, Heimon, tytär, Hanna. Kirkolta ajoimme Haarajoelle, kotikylälleni, jossa oli syntymäkotini puimaladossa - isossa sellaisessa - hääjuhla. Sitä taloa isännöivät veljeni, Heimo, ja hänen vaimonsa, Arja. Eli morsiamen, Hannan, kotitanterilla hääjuhlaa puimaladossa vietettiin. Juhlilla mukana olivat myös Timo ja Pia, sekä Tero ja Mari. Jumalan siunausta tuoreelle avioparille!

19 jälkeen lähdimme ajelemaan Terhi-Marjan, Deniksen ja M-L:n kanssa kotia kohti. Aurinkoista. Palokassa kaupassa.

Iltapalaa - pizzaa - ja teetä.

Seurasin Kuortaneen yu-kisojen taltiointia, sekä Israel-uutisia - Suomenkin. M-L valmisteli pizzoja.

12 maissa tulivat Tero, Mari, Aaro, Eelis ja Nooa meille. Tero ja Mari häistä Kangasniemeltä - ottivat pojat jotka tulivat Jytväskylään junalla Tampereelta - kyytiin Jyväskylästä ja ajelivat meille. Söimme pizzaa ja joimme teetä.

"Johkin" aikaan menimme nukkumaankin.

Siunausta!

Ps. "Ja te näette jälleen, mikä ero on...sen välillä, joka palvelee Jumalaa, ja sen, joka ei häntä palvele" (Mal. 3:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti