20221021

21.10.2022.

"Ja Herra sanoi Abramille: Lähde maastasi, 

suvustasi ja isäsi kodista siihen maahan,

jonka minä sinulle osoitan.

Niin minä teen sinusta suuren kansan,

siunaan sinut ja teen sinun nimesi

suureksi, ja sinä olet tuleva siunaukseksi.

Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat.

ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat,

ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat 

maan päällä."

(1. Moos. 12:1-3).


Perjantai. 4.7 astetta ylösnousun aikaan. Myöhään. Harmaa taivas. Edellisenkin yön meillä olivat Milena ja Minja - pienet siskokset, lapsenlapset. Alkoi kuulumaan iloiset äänet. Minutkin tultiin herättelemään.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin 2. Pietarin kirjettä.

Kahvia.

M-L kävi viemässä syyslomalaiset, Milenan ja Minjan kotiin, Höytiälle.

Valmistauduin rukousiltaan.

Ruokaa ja kahvia, kun M-L tuli Höytiän reissulta.

17:ksi ajelimme Kansakoululle. Muitakin sinne alkoi tulla. Laittelimme tuoleja saliin. Paanasen Tuomas äänentoistoa paikoilleen. Paajalan Sumontha somistusta. Musiikkivastaavat, Marja-Liisa Oikari, Kari Hiekkavirta ja Saara Mörsky, omia juttujaan, Timo ja Soile Ahola tuikkupöytää, Lahtelan Veikko tykkiä, jolla laulujen sanat heijastettiin. M-L kävi hakemassa Salmen.

Klo 18 alkoi SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteinen rukousilta, jonka johtelin. Illan järjesti Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillinen rukouspiiri. Aluksi johdin kaikki Isämeidän rukoukseen, sekä Herran siunaukseen, jolla siunasimme Israelia ja Aabrahamin jälkeläisiä. Vastuuhenkilöiden esittelyn ja pienen alkupuheenvuoron jälkeen lauloimme Marja-Liisa Oikarin, Kari hiekkavirran ja Saara Mörskyn johdolla. Heillä oli illan aikana rukouksen lomassa yhteensä 11 yhteislaulua ja 3 esittävää laulua. Erinomaisia lauluja. Rukoukseen johdattajia oli yhteensä 16 henkeä, eri seurakunnista. Puheen tämänkertaisessa illassa piti Vapaaseurakunnan pastori, Raimo Kauppinen. Illan aikana oli mahdollista kirjoittaa omia rukousaiheitaan. Sen asian hoiti Matti lehtomäki, joka myös luki kaikki rukousaiheet ja johti rukoukseen niiden puolesta. Lopuksi siunasimme toisiamme herran siunauksella. Illassa oli hyvä henki. Väkeä saattoi olla n. 80. Kiitos kaikille vastuissa olleille; kaikille mukana olleille. On hyvä rukoilla yhdessä; ja tehdä se vieläkin intensiivisemmin. Jumala meitä siinä auttaa!

Nopeasti oli tuolit, ym. siirretty pois, kun oli väkeä toimeen tarttumassa.

Kotona iltapalaa ja teetä.

Kotimatkalla tihkutteli vettä.

Seurasimme uutisia.

Siunausta!

Ps. "Ja kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänen olkoon kunnia sekä nyt että hamaasn iankaikkisuuden päivään" (2. Piet. 3:18).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti