20171022

22.10.

Koko lokakuu tähän asti on ollut meikäläisellä aika tiivistä menoa ja toimintaa. Olen kuitenkin kokenut, että itse taivaan Jumala - minunkin rakas taivaallinen Isäni - on auttanut ja johdattanut hetki hetkeltä eteenpäin, enkä ole kokenut stressiä. Olen kiitollinen, että saan olla Hänen lapsensa ja palvelijansa - sitä kautta, että olen Jeesuksen oma.

Noustessamme - tai kun minä nousin jonkinverran myöhemmin kuin Marja-Leena - oli lämmintä 2.1 astetta. Taivas oli harmaa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Psalmien kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

11:ksi "köröttelimme kirkkoon" - helluntairukoushuoneelle - tilaisuuteen. Jouko Reenilä johteli ja johteli sähkökitaroineen yhteisiin lauluihin. Onni Haapala esitteli massiivista kommentaariraamattua - Aikamedian ja Raamattua kansalle -yhdistyksen yhteinen iso hanke. Erinomainen kirja ja -hanke. kannattaa tilata kirja jo nyt - sillä sen jälkeen kun se ilmestyy, on se paljon kalliimpi. Onni Haapala myös saarnasi - monen ison hankkeen ja usean seurakunnan pastorina toiminut mies. Jakelin tilaisuuden loputtua infomonisteita Kristittyjen yhteisestä bussimatkasta Saarijärveltä Kristuspäivään Turkuun 2.12. Tapahtuma liittyy Suomi 100 -juhlavuoteen. Edellinen - ja samalla Suomen ensimmäinen ja tähän mennessä ainoa - Kristuspäivä oli 10 v sitten Turussa. Silloin oli mukana n. 10 000 ihmistä Suomen kaikista kirkkokunnista, herätysliikkeistä ja hengellisistä yhteisöistä. Nytkin odotetaan paikalle paljon väkeä. Onhan tilaisuus ainutlaatuinen ja sinne kannattaa lähteä. Laitan jälleen tämän jutun loppuun infoa matkasta. Ilmoittauduhan mukaan - ja pyydä myös ystäviä yhteiselle matkalle!

Tulimme kokouksesta kaupan kautta kotiin. Juopaistuani vähän kahvia - kahvijuuston kanssa - ajelin yhteen paikkaan rukoilemaan sairaan puolesta, öljyllä voidellen, niinkuin Raamattu opettaa. Jos asia on sinulle vieras, niin voit lukea siitä Jaak. 5:13--18. Joimme kahvit.

Palailtuani kotiin oli M-L laittanut hyvät ruuat valmiiksi - niinpä söimme. Kahviakin.

Laitoin tulen takkaan ja lähdin urheilukentälle 10 km sauvakävelylenkille. Satoi luntakin ihan sakeasti hetken. 17.30 jälkeen tulin kotiin.

Laitoin uudelleen tulen takkaan. Lähdimme käymään "Terheillä." Denis oli lämmittänyt saunan. Kun se olikin heti valmis, menimme löylyihin - Daniel, Denis ja minä. Kävelin heille. Palasin autossa.

Söimme kotona iltapalaa ja joimme teetä.

Kirjoittelin pienen jutun Kristuspäivän bussimatkasta kolmeen lehteen.

Muuten, ensi keskiviikon Rukousillassa kuulemme terveisiä Israelista, Lehtimajajuhlilta - niitä tuovat Lauri ja Eija. Pyysin heitä, koska ilta on vastuullani. Tule kuulolle ja kerro toisillekin tällaisesta mahdollisuudesta. Pyysin Nikoa vielä lisäämään nuo Israel-terveiset seurakuntamme tapahtumakalenteriin.

Siunausta!

Ps. "En minä rukoile, että ottaisit heidät pois maailmasta, vaan että varjelisit heidät pahasta" (Joh. 17:15).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti