20171023

23.10.

Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja danielin kouluun aamulla. Samalla reissulla kävi kylällä kauppa-asioilla. Noustessani oli miinuksella 1.1 astetta. Maa oli hallainen. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Psalmien kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä - lintujen ja oravan ruokaillessa ikkunan lähellä.

12 kävin hakemassa Emilian koulusta meille. Meillä alkoi tehdä hommia - otti pyykkejä narulta ja laitteli niitä. Teki lettutaikinaa ja paisteli lettuja.

13 hain Danielin koulusta meille. Pääsi velimies nautiskelemaan siskolikan paistamia lettuja. M-L paisteli vähän niinkuin minuakin ajatellen sellaisia VHH-lettuja. Eiliten tuli Timolta sellaisiin uudenlainen "resetti" - Milenakin niitä sellaisia oli illalla pistellyt suihinsa mielellään.

Terokiisse taas lennähti sinne ulkomaille - perheen parissa vietetyn viikonlopun jälkeen. Siunausta sinne!

Söimme. Niitä lettusia kahvin kanssa.

Laitoin tänään vielä yhteen lehteen pienen jutunpoikasen Kristuspäivän bussimatkasta.

Terhi-Marja kävi hakemassa lapsosensa töistä tullessaan.

Ennen 15 lähdin liikenteeseen. Ensiksi kävin palauttamassa avaimen kaupungintalolle perjantai-illan rukousillan jälkeen. Varasin kevätkaudelle Vanhan Kansakoulun yhdelle perjantai-illalle Saarijärvi rukoilee -rukousiltaa varten. Olikin vapaana vain yksi perjantai-ilta. Huomenna asiasta tarkemmin. Vein ilmoitaustauluille tietoa bussimatkasta Kristuspäivään Turkuun. Kävin myös Karstulassa palauttamassa helluntaiseurakuntaan lainassa olleen piirtoheittimen - jota tarvitsin Lahdessa pitäessäni seminaaria. Että vielä sitä löytyy niinkin vanhanaikaisia miehiä.

Palattuani kotiin oli M-L siivoilemassa Juotuani kupillisen kahvia, menin 10 km sauvakävelylenkille urheilukentälle. Oli lämpimän puolella vähän. Rata oli kuitenkin sen verran valkoinen, että tossujen jäljet jäivät.

Palattuani kotiin oli M-L neulomassa. Laitoin tulen takkaan. Iltrapalaa. Myöhemmin teetä.

Tein yksinkertaisen kutsun tulla keskiviikkona Rukousiltaan kuulemaan israel-terveisiä - sitä kun ei ole ollut mahdollisuus ilmoitella aikaisemmin. Laitan sen infon myös tämän jutun loppuun. Tervetuloa sinne!

Siunausta!

Ps. "Älä meille, Herra, älä meille, vaan omalle nimellesi anna kunnia armosi ja totuutesi tähden" (Ps. 115:1).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti