20171026

26.10.

Jossain päin Suomen - mutta ei meillä - satoi lunta ihan kunnollakin. 1.0 oli plussalla noustessani. Marja-Leena oli jo käynyt viemässä lapsoset - Danielin ja Emilian - kouluun. Taivas harmaa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Psalmien kirjaa. M-L luki hartauskirjasta - jota normisti käytämme - sekä Muroman Aamun ensimmäisestä. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L on leiponut tänään pitkin päivää. Menin rukoushetken jälkeen ensin hakemaan renkaan autoon tuosta läheltä. Senjälkeen haravoitsin lehtiä pihassa. Kärräilin niit'ä tuonne pihan reunalle. Mukava sää - kun ei tuullut - lehteillä lehtiä. 

Järjestelin ja siivosin autotallia, että masina sopii sinne taas, kun talvi on tulossa - ei tarvitse lumen alta kaivaa, eikä jäitä raappailla. Lämminhän talli ei ole - mikä autolle onkin parempi.

Ennen 16.30 tulin syömään ja juomaan kahvia. Ja M-L se vain leipoi.

Kävin 1 h 5 min. sauvakävelyllä kotoa alkaen ja tuolla Kusiaismäellä. Lenkillä ollessani soitteli Denis saunaan, joten siksi vähän lyhyemmäksi jäi lenkki.

M-l kävi kylällä kaupassa - sillä kun on runsaasti leipomisia, niin tarvikkeita haki "selkä vääränä."

18.45:ksi menin Denikselle saunaan - hänen kanssaan saunottiin. Juteltiin mm. antamisesta - nimenomaan Herralle. Esim kymmenysten antamisesta meillä molemmilla on hyvä - raamatullinen - käsitys.

Palattuani kotiin iltapalaa ja teetä.

Meidän takapihalla palelevat jouluiset valot - se on mukavaa. Joitakin iltoja aikaisemmin paloivat kynttilät lyhdyissä etupihalla - se oli kaunista. Virikkeen niiden laittamiseen sai M-L siitä kun Timolta tuli kuvia heidän virittelemistään valoista - Milenan kanssa olivat niitä laitelleet.

Tänään ilmoittautui kaksi ihmistä Kristuspäivämatkalle, Turkuun. Nyt meitä on 12 lähtijää - ja lisää tulee/odotellaan. Ykkösissä oli tänään sinne laittamani pieni juttu matkasta. Samoin Sampossa. Sampossa oli myös maksullinen ilmoitus. Eiköhän kannata lähteä mukaan! Tervetuloa matkaan, eli mukaan! Laitan taas tuohon loppuun tarpeellisia tietoja reissusta.

Siunausta!

Ps. "Kiittäkää Herraa, sillä hän on hyvä; sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti" (Ps. 118:1).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti