20171029

29.10.

Sunnuntai. Marja-Leena nousi varahin koristelemaan täyte- ja voileipäkakkuja. Minä sitten kömmiskelin myöhemmin jalkojeni varaan. Onhan se hienoa herätä uuteen päivään Jeesukseen uskovana, taivaaseen matkalla olevana miehenä - eikä se ole mikään fraasi. 1.6 astetta oli lämpimällä sää. Taivas oli harmaa. Aamupalaahan sitä ja kahvia piti saada tänäänkin - sekin tuntuu niin itsestäänselvyydeltä, vaan eihän se sitä ole. Kuinkahan moni juuri silloinkin - kun minä söin aamupalaa - ei syönyt mitään, vaan kuoli nälkään? Ruokarukous ja ruuasta kiittäminen uudenlaiseen asemaan perheissämme ja ruokapöydissämme!

Matti ja Tuula kävivät hakemassa täyte- ja voileipäkakut - Matin "kuuskymppiset" kun jatkuvat.

Ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle tilaisuuteen - joka oli musiikkijumalanpalvelus, vai mikäköhän nimi sillä nyt olikaan. AnnNiina Turunen johteli sen. Mira Kunnasluoma - yksi niistä entisistä tangokuningattarista - lauloi hengellisiä lauluja. No, mitäpä muitakaan. Jeesuksen pelastama, taipuisaääninen laulaja. AnnNiina Turunen puhui - hyvin hyvästä asiasta. Iloinen asia oli tavata tilaisuudessa yksi ihminen, jonka kanssa on ollut kanssakäymistä - viimeksi ihan äskettäin.

Tilaisuudesta tulimme kotiin. Söimme. Terhi-Marjan, Deniksen, Emilian ja Danielin kutsuimme kahville ja maistelemaan eilisiä täyte- ja voileipäkakkuja. Lapsilla oli mukana myös tämänsyksyiset koulukuvat, joista saimme molempien kuvan. Laitoimme ne - niinkuin ennenkin jääkaapin oveen. Siitä näkee kuinka lastenlapset kasvavat. Pienemmistä sellaisista tuli tänään kuva. Siinä toinen pikkutyttö oli vielä pienemmän tytön "heijan" vieressä - siskokset Milena ja vauva, jonka nimeä emme vielä tiedä.

Tuli hieman torkutelluksi sohvalla. 

16:ksi menimme M-L:n kanssa Vapaakirkkoon tilaisuuteen. Siellä puhui Lauri, "Late", Johansson. Mies, jonka sydämen Jeesus on saanut muuttaa ja joka uskoo Raamattuun sellaisella yksinkertaisella tavalla, niinkuin kaikkien pitäisi uskoa. Joimme siellä tilaisuuden jälkeen kahvit. Ajellessamme kotiin sateli hiukan vetistä räntää. 1 aste lämmintä.

Laitoin tulen takkaan.

Leppäjärven Reino - tuttu jo Lapissa olon alkuvuosilta, 70-luvun lopusta - soitti.

Söimme iltapalaa - mm. paistoimme takassa makkaraa - ja joimme teetä.

Siunausta!

Ps. "Halleluja! Ylistäkää Herran nimeä. Ylistäkää, te Herran palvelijat" (Ps. 135:1).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti