20190719

19.7.

Myöhästyneet, muttasydämelliset onnittelut siskon pojalle, Mikko Hokkaselle, 4.7. olleen syntymäpäivän johdosta! Joskus ne vain menevät ohitse nuo päivät huomaamatta.

Eiliten viettivät Pia ja Timo 21 v-hääpäiväänsä. Sydämelliset onnittelut! Siunattuja yhteisiä vuosia eteen(kin) päin! Ollessamme tulossa lapista saimme M-L:n älykkääseen puhelimeen kuvan, kun koko perhe oli hyvien tarjoilujen äärellä kotona viettämässä hääpäivän aattoa.

Milena on oikein tullut kovaksi mitalinsaalistajaksi. Saimme kuvia M-L:n puhelimeen Lapista paluumatkalla todisteeksi siitä. Siellä vain Uuraisten kentällä seisoi tyttö ylimmällä pallilla palkintojenjaossa. Toisessa kuvassa roikkui kaksi mitalia - kultaisia - kaulassa. Oli voittanut aitajuoksun ja pallonheiton yleisurheilukoulussa. Onnittelut Milenalle!

Sydämelliset kiitoksemme Salon Annikille ja Raimolle postiemme ottamisesta laatikosta Lapin matkamme aikana!

Aurinkohan se paistoi siniseltä taivaalta noustessamme perjantaihin. Eikä edes nukuttu niin pitkään kuin eilen - vaikka kylläkin aika pitkään. Lämmintä silloin auringossa 25.3 astetta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Psalmien kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Seurasimme netin kautta Arctic north-konferenssia, Laksjohkasta, Norjasta. Sitä on ilo seurata.

Söimme ja joimme kahvia.

Kävin 8.3 km leppoisalla kävelylenkillä Tarvaalan suunnassa. Aurinko paistoi aik lämpimästi. M-L kävi omalla lenkillään myös.

Illalla seurasimme Summerfest-tapahtyumaa netin kautta, Seinäjoelta. Helluntaiseurakunnan järjestämä. Ilo seurata. Vähän vielä myös Arctic north konferenssia ja sen jälkeen nuorisotilaisuutta Summerfestista. Kävin välillä hikoilemassa saunan löylyissä.

Siunausta!

Ps. "Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana" (Kol. 3:16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti