20190722

22.7.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut sille kaikkein parhaimmalle Leenalle - Marja-Leenalle! Myös Nyrösen Leenalle sydämelliset onnittelut!

16.7 astetta lämmintä noustessani. Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa.

8.30:ksi menin katsatuttamaan autoa. Hylsy - ei mennyt läpi. Tuulisasissa pitkä viiva, Toinen iskari, ja muuta mukavaa. Ei siin muu7ta kuin viat on korjattava ja uutta yritystä putkeen.

Lisää kahvia ja suuhunpantavaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kohtapa tuli syötyäkin ja juotua kahvia.

Puolenpäivän jälkeen tulivat Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel meille. Toivat tuliaisia Venäjältä. M-L oli tehnyt pienen täytekakun heidän kotiutumisensa vuoksi - samalla se oli sitten Leenanpäivän kakku. Joimme kahvia ja otimme kakkua.

Lähdin Terhi-Marjan, Deniksen, Emilian ja danielin kanssa hillaan - tuonne ei ihan lähelle. Ohi Sahranperän. Taisimme pari ämpärillistä yhteensä saada. Paluumatkalla kävimme Kiiskinmäen näkötornissa.

Palattuamme meille - lie ollut jo ainakin liki 18 kello - oli M-L paistanut lettuja ja tehnyt voileipiä, joita kahvin ja mehun kanssa popsimme.

20 jälkeen tuli Daniel rullaluistimilla meille saunaan. Takapihalla löylyjen jälkeen oli Daniel - halusta - kylmässä suihkussa kun laskin letkusta siellä vettä hänen päälleen. Ja uudestaan löylyihin.

Iltapalaa ja teetä.

"Terhit" lähtivät vielä tänä iltana "lentävän leppäkertun" kanssa liikenteeseen. Loma kun on.

"Timoilta" tuli hyviä ruokakuvia heidän matkaltaan.   

Onhan sitä ollut lämmintä ja auringonpaistetta siniseltä taivaalta tänään.

Siunausta!

Ps. "Tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella rukoillen joka aika Hengessä..." (Ef. 6:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti