20190731

31.7.

Noustessani uuteen päivään oli lämmintä 18.5 astetta. Aurinkoista. Sininen taivas. Aamupalaa ja kahvia. 

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla

Kotiparturissa.

Laittelin Rintamaposteja - SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteinen rukousrintama.

Söin vähän ruokaa ja join kahvia.

Menin jakelemaan Rintamaposteja suhteellisen lähellä oleviin postiluukkuihin ja -laatikoihin - niille, jotka liittyneet rukousrintamaan. Vein myös postiin lähtemään niille, joille se menee postin kautta.

Samalla reissulla kävin aurinkoisella urheilukentällä 5.2 km kävelyllä.

Samalla reissulla hain myös Salmen kyytiin ja menimme helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan, jonka johti Jouko Reenilä. 11 henkeä.

Iltapalaa ja teetä. Kahviakin.

M-L teki samanlaista leipää kuin Timokin - Timolta tuli juuri sitä ennen kuva leivistä, joita oli tehnyt. Teen kanssa maistelin. Vähän hiilihydraatteja.

Nii-in, se meni heinäkuukin...

"...Kim muistutti, että kun presidentti Kennedy surmattiin Dallasissa vuonna 1963, niin kahden tunnin kuluttua koko maailma tiesi USA:n presidentin kuolleen, missä hänet surmattiin ja kuka oli syyllinen.

Puolet maailman väestöstä ei tiedä vieläkään, mitä tapahtui Jerusalemin muurien ulkopuolella kaksi tuhatta vuotta sitten. Seurakunta on epäonnistunut evankelioimistehtävässään, totesi Billy Kim.

Muutama vuosi sitten maailman suurimman virvoitusjuomatehtaan Coca Colan johto julisti missiokseen "juottaa maailman kuudelle miljardille janoiselle ihmiselle pullollinen Coca Colaa - vuoteen 2000 mennessä.

"Häveten toteamme", sanoi Kim, "että limutehtaan johdolla on enemmän näkyä tehtävästään kuin tämän päivän Kristuksen seurakunnalla" (Itäportti, Kristillisen medialähetystyön erikoislehti, Kesäkuu 2019, Nro 3, s. 16, IRR-TV ry, yhteiskristillinen medialähetysjärjestö)

Siunausta!

Ps. "Joka kuulee eikä tee, se on miehen kaltainen, joka perustusta panematta rakensi huoneensa maan pinnalle; ja virta syöksähti sitä vastaan, ja heti se sortui, ja sen huoneen kukistuminen oli suuri" (Luuk. 6:49).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti