20201126

26.11.2020.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut täältä meiltä Kurjen Aunelle, Muonion Kihlankiin ja Ann-Nina Turuselle, Lappeenrantaan, sekä nimipäivän johdosta Sisko Moisiolle!

Torstaita tassutellaan. 3.0 astetta lämmintä klo 7. Eilen illalla sataneet lumnet olivat hävbinneet. Aamupalaa ja kahvia.

Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi.

Laitoin takkaan tulen.

Luin Apostolien tekoja. Rukousta. Torkkumista.

Menin työntelemään kottikärryllä ranganpätkiä. Haloin ja pinosin. M-L laitteli lisää jouluisia valoja, joten mukavahan se oli jouluisissa tunnelmissa kottikärryä työnnellä.

M-L haki 14 Emilian ja Danielin koulusta kotiin.

Ruokaa jas kahvia.

Jatkoin vielä puuhommia. Pimeää oli kun 16.30 maissa tulin sisälle hommista.

Lueskelin kirjaa.

Kävin saunassa.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasin uutisia.

Elämme Suomessa paljon vakavampaa aikaa kuin ymmärrämmekään - emme vain Koronan tähden. Kyyneleet olisivat nyt aiheellisimpia kuin vitsailut ja turhat suun "pieksännät." Seurakuntien lyhyet rukoushetket olisi hyvä käyttää rukoukseen, ei suurimmaksi osaksi johonkin muuhun. Muille asioille voisi varata omat aikansa. Uskovina ja seurakuntina olemme paljon suuremman uudistuksen tarpeessa kuin kenties tiedämmekään. Kyseessähän on Jumalan valtakunnan edistyminen kauttamme. 

23.11. tässä blogissa kirjoittamani "pieni tutkielma" homoseksuaalisista suhteista oli Sanan pohjalta kirjoitettu - ei minun mielipiteitteni. Jos se on "kirpaissut" - tai kirpaisee - niin voit syyttää Jumalaa, että Hän on Sanaansa kirjoituttanut sellaisia ilmauksia tuonkaltaisista suhteista.

Siunausta!

Ps. "Meillä on siis veljet, rohkea luottamus siihen, että meillä on Jeesuksen veren kautta pääsy kaikkeinpyhimpään" (Hepr. 10:19).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti