20201127

27.11.2020.

Perjantai. 0.6 astetta lämmintä klo 7. 

Aamupalaa ja kahvia. Luin Apostolien tekoja.

Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi.

Rukousta. Torkkumista.

Kahvia.

Työntrelin kottikärryllä ranganpätkiä paikkaan, johon olen vimepäivinä niitä kärräillyt. Mukava sää. Lumi on pysynyt maassa eilisestä alkaen.

Kävin välillä syömässä ja juomassa sisällä kahvia. Samalla tulin seuranneeksi "mualiman cupin rinttien" finaalit, Kuusamosta.

M-L kävi kylällä ja toi samalla Emilian koulusta kotiin.

Jatkoin puiden kärräilyä aina pimeään asti - klo 16.30 maissa tulin sisälle. M-L leipoi.

Kävin saunassa.

Söimme M-L:n juuri tekemää Keto-pizzaa. Joimme teetä.

TV7:sta seurasin Isännänpöydässä ohjelmaa. Siinä haastateltiin alkoholia ja marihuanaa nuorena käyttämään alkanutta henkilöä. Kävi ilmi, ettävälillä oli pitkiäkin aikoja, jolloin haastateltava ei käyttänyt huumeita, mutta kun tuli vastoinkäymisiä, niin oli helppo palata niiden käyttöön. Lisäsivät passiivisuutta. Itsemurhaakin tämä ihminenb oli yrittänyt, mutta pelastui siitä ihmeen kaupalla. Se oli ihme. Lopulta henkilö joutui vankilaan kärsimään elinkautista. Hän ajatteli, että jos joku olisitullut kertomaan hänelle evankeliumia, olisi hän voinut tulla uskoon jo nuorena. Vankilassa hän tuli uskoon. 

Seurasin uutisia.

"Kerro minulle ristin valossa, eikö ole skandaalimaista, että sinä ja minä elämme tänään kuten elämme? (Alan Redpath, Leonard Ravenhill, Miksi herätys viipyy? Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus KKJMK OY 2010, s. 53).

Siunausta!

Ps. "Kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänelle kunnia nyt ja aina iankaikkisuuden päivään! Aamen" (2. Piet. 3:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti