20211016

16.10.2021.

Lauantai. 2.4 astetta lämmintä ylösnousun aikoihin. Taivas oli harmaa. Sää kostea - räntähiutaleitakin näytteli.

Mäkisen Esko oli meillä edellisen yön. 

Aamupalaa ja kahvia nautimme..

Esko lähti meiltä kohta aamupalan jälkeen. Kiitos Eskolle käynnistä! Mukava oli tavata ja pitää Lapin miestä - uskon veljeä - vieraana "matalassa majassamme!" Enontekiöllä asuessamme elelimme saman seurakunnan jäseninä. Mukavia yhteisiä muistoja on sieltä.

Luin 2. Korinttolaiskirjettä.

Valmistautumista puhumaan huomenna klo 11 Saarijärven helluntaiseurakunnan rukoushuoneella, Sunnuntaijuhlassa.

Laitoin tulen takkaan.

Ruokaa ja kahvia.

16:ksi ajelin Hirvaskankaalle, Spektriin, Herätyskeskukseksi nimettyyn paikkaan, kokoukseen. Jeesus pelastaa oli tilaisuuksien nimenä. Ensimmäisen tilaisuuden johteli Miko Puustelli ja Siinä puhui Timo Puustelli. Väliajalla tuli ryyppäiltyä kuppi kahvia. Klo 18 alkoi toinen kokous, jonka johteli Timo Puustelli. Hän pyysi minuakin rukoilemaan alkuun. Puheen piti Miko Puustelli. Ylistykseen ihmisiä johtelivat Timo Kuusjärvi ja Nina Puustelli. Olipa siellä mukava nähdä mukana myös Milena ja Minja ja Pia. samoin Terhi-Marja ja Emilia.

Tilaisuuksien loputtua ajelin kotiin. M-L oli tehnyt hyvää iltapalaa, joka tuoksui heti kun oven aukaisi. Kahvin ja maidon - mutta ei maitokahvin - kanssa oli hyvää.

Seurasin uutisia.

Kävin saunassa.

Katsoin Israel-uutiset.

Siunausta!

Ps. "Hyvä ihminen tuo sydämensä hyvän runsaudesta esiin hyvää, ja paha tuo pahastansa esiin pahaa; sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu" (Mark. 7:21.22).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti