20211027

27.10.2021.

Laulumaan Hellille sydämelliset nimipäiväonnittelut täältä meiltä!

Keskiviikko. 5.9 astetta lämmintä ylösnousun aikaan. M-L kävi viemässä Danielin ja Emilian kouluun 8:ksi.  Harmaa taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Galatalaiskirjettä.

M-l kävi kylällä kauppa-asioilla.

Koetin vähän haravoida takapihalla lehtiä. Oli märkää ja lehtiä paksulti, niin lopetin.

Autotallin varastosta katselin yhden laatikon sisällyksiä. Oli suurin osa Timon kouluaikaisia kirjoja, piirustuksia ja vihkoja. Oli siellä myös päiväkirjavihkoja Timolta ja Terhi-Marjalta. Ainakin jonkin aikaa pidettyjä. 

Timo ja Minja tulivat meille. Timo ottikin mukaansa mm. hänen kouluaikaisia tavaroitaan. Tämä tuntuu vähän sellaiselta valmistautumiselta tulevaan. Nimittäin siihen, ettei tarvitsisi seuraavan muuton - jos sellainen kohdalle sattuu - yhteydessä tavaroita setviä niin paljon. Toisaalta siihen liittyy sellaista - ainakin vähän - "luopumisen tuskaa." Että, se siitä, tällä erää.

Kahvia ja muita tarjoiluja ottelimme suihin. M-L kävi hakemassa Danielin koulusta kotiin kl o14 maissa. Hänellä vielä jääkiekko-ottelu tänään naapurikunnassa. 

Saimme jatkoksi tarjoiluissa hyvää keto-kinkkupiirakkaa. 

Kävimme Timon kanssa saunanlöylyissä. 

Taisivat lähteä Timo ja Minja ennen 17.30 kotia kohti.

Vähän lukaisin kirjaa.

19:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Avoimen taivaan alla-keskusteluiltaan. Hain Salmen mukaan. 12 henkeä. Miehet ja naiset olivat omissa ryhmissään. Aluksi kahvitarjoilua.

Sateli vettä ajellessani kotiin - niin kuin kokoukseen mennessäkin.

Iltapalaa ja kahvia.

Seurasin uutisia.

Siunausta!

Ps. "Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa" (Ef. 6:10).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti