20211006

6.10.2021.

Keskiviikko. Ylösnousussa 8.8 astetta lämmintä. Harmaa taivas. Tuuleskeli. M-L kävi viemässä Danielin kouluun 8:ksi ja kävi kauppa-asioilla.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin 1. Korinttolaiskirjettä. Rukousta.

Menin 10:ksi Majakalle. Samalla vein Emilian 10:ksi kouluun. Majakalla oli pastoreiden rukousaamu. Mukana lapsityöntekijämme Sven Loosen, Vapaaseurakunnan pastori, Raimo Kauppinen, One Wayn uusi pastori (vastuualueina Saarijärvi, Seinäjoki ja Jyväskylä), Ensio Manni, rovasti, Saarijärven seurakunnan entinen kirkkoherra, Olavi Vuori ja minä.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin 1 h 28 min. mäki-sauvakävelylenkillä Paavonrinteellä. 4 kertaa menin laskettelurinteen ylös ja alas.

Posti toi tänään minulle kutsun saapua kurssikokoukseen: "Kutsumme nyt kynnelle kykenevät RUK 137:n Junkkarikurssin upseeriveljet Helsinkiin Katajanokan Kasinolle 27.11.2021 klo 18 alkavaan 50-vuotiskurssikokoukseemme. Meillä on siellä varattu Kenraalisali."                         Niin se on aika rientänyt! 50 v on kulunut siitä, kun olin mainitulla Res.. Upseerikoulun kurssilla, Sissikomppaniassa, eli 3 K:ssa, päärakennuksen alakerrassa, Haminassa, Kadettikoulunkadulla. Se oli johtajuuskoulutusta sissi- ja tiedusteluhommiin. Että sellaista.

Lueskelin kirjaa.

Kävin saunassa.

M-L leipoi tänään mantelileipiä. Kahvin kanssa niitä maistelin.

Luin kirjaa.

19:ksi menin Rukousiltaan helluntairukoushuoneelle. 11 henkeä.

Iltapalaa ja kahvia.

Seurasimme Israel-uutisia. Minä muitakin.

Siunausta!

Ps. "Mutta meidän Jumalallemme ja Isällemme kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen" (Fil.4:20).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti