20211101

1.11.2021.

Niinhän se taas vaihtui - kuukausi. Ensi kuussa on Joulu. Tänään on Maanantai. Ylösnousun aikoihin 7.2 astetta lämmintä - eli, aika lämpimissä mennään. Taivas oli harmaa. Kyllä se  jossain vaiheessa tänään valaisi aurinkokin hetken maisemaa.

Pyryn nimipäivä. Siskoni pojalla on sen niminen pojanvesseli. Onnittelut Pyrylle! 

Tässä taas näitä yksinkertaisen, takametsien miehen, yksinkertaisia, yksinkertaisella tavalla tapahtuvia muistiinmerkitsemisiä. 

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Efesolaiskirjettä. Rukousta.

M-L kävi kylällä. Toi hyvää syötävää - kebabit salaatilla. Sopii hyvin keto-ruokavalioiselle. Danielille, joka on koulusta kotona vähän sairaana, myös kekabit.

Kahvia.

Tyhjensin biojäteastian. Seuraavan kerran - jHs - taas vuoden kuluttua.

Kävin 1 h 53 min. (aikaan sisältyy myös juttelu miehen kanssa, josta tässä kohta kerron) mäki-sauvakävelylenkillä Paavonrinteellä. 5 kertaa menin laskettelurinteen ylös ja alas. Se olikin yhden kerran enemmän, kuin tähän asti olen mennyt. Lopussa oli jo ihan pimeä. Tänäänkin rukoilin aamupuolella johdatusta myös ihmisten kohtaamiseen. Ollessani neljättä kertaa "vuoren" - mäen - päällä, seisoi siellä korkeimman nyppylän laella mies "läskirengaspyörän" kanssa. Oli tullut sinne takapuolelta mäkeä. Oli jo aika hämärää. Aloin jutella kaverin kanssa. Sain myös todistaa hänelle ja kertoa pelastuksesta. Siinä se mies oli "asemissa", odottelemassa. Jumala on ajoituksen mestari. Hän on luvannut johdattaa, kun kuljemme rukoillen. Kuljetaan!

18.15. oli kotona lenkiltä.

Luin hieman kirjaa.

"Terheiltä" soitettiin - niin kuin elitenkin - ja pyydettiin hakemaan muikkuja. Niinpä minä sinne "kiulun" kanssa. Denis oli juuri niitä järvestä tuonut ja oli ulkona perkaamassa. Kiitos hyvistä kaloista!

M-L perkasi ison määrän muikkuja.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasin Facebookin kautta Kolarin helluntaiseurakunnan järjestämän tilaisuuden, jossa oli puhumassa Pirkko Vesavaara.

Uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Säilytä se hyvä, mikä sinulle on uskottu, Pyhän hengen kautta, joka meissä asuu" (2. Tim. 1:14).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti