20240315

15.3.2024.

Saarijärvellä on menossa 10 päiväinen SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteinen Paasto- ja Rukousaika. Siihen liittyen on joka ilta yhteinen Rukousilta eri seurakuntien kokoontumistiloissa.

Tämä on ensimmäinen tällainen pidempiaikainen kristittyjen yhteinen Paasto- ja Rukousaika. Näissä merkeissä on ollut kyllä yhteisiä Paasto- ja Rukouslauantaita ja SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisiä Rukousiltoja. Jälkimmäinen on kerännyt runsaimmat määrät ihmisiä. Tämän lisäksi on ollut yli 7 vuoden ajan SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteinen rukousrintama, jossa yhteydenpitovälineenä on Rintamaposti, joka ilmestyy kuukausittain. Siinä rohkaistaan rukoilemaan ja jaetaan yhteiset rukousaiheet.

Miksi tästä kirjoitan? Rohkaistakseni kaikkialla olevia kristittyjä näkemään sen suuren voimavaran, joka on kristittyjen yhteydessä - niin, että se ilmenee konkreettisella tasolla; ja on hyvä muutenkin.

Saarijärvellä tämä on johtanut myös siihen, että pidämme kuukausittain kristittyjen yhdessä järjestämiä kyläiltoja, Uuden elämän ilta -nimisenä.

Uskon, että siitä, mitä edellä olen puhunut, on suurta siunausta paikkakunnalle, jolla elämme. Se on sen toteutumista käytännössä, jossa haluamme harrastaa yhdessä oman kaupunkimme parasta.

Hyvä periaate kristittyjen yhteisessä toiminnassa on se, että painotetaan suhteiden omaan seurakuntaan olevan kunnossa ja hyvät.

Saarijärvellä kaikki se, mistä on ollut puhetta, ei ole seurakuntien yhdessä järjestämää toimintaa, vaan eri seurakuntiin kuuluvien kristittyjen ( = Jeesuksen seuraajien) yhteistä toimintaa. Olemme havainneet sen hyväksi.

Loppuun haluan mainita, että itse en käytä nimeä - emmekä käytä - "yhteiskristillinen", vaikkei siinä sinänsä ole mitään huonoa, vaan puhumme "kristittyjen yhteisestä" toiminnasta. Haluamme toimia yhdessä niiden kanssa, joilla on selkeä usko Jeesukseen.

Väki on lisääntynyt, ilta illan jälkeen, meneillään olevan kristittyjen yhteisen Paasto- ja Rukousajan Rukousilloissa. Siitä tietenkin iloitsemme. Ne ovat Rukousiltoja, joissa rukoillaan - ei saarna- eikä keskusteluiltoja, joille on oma paikkansa. Ylistämäänkin olemme opetelleet ilman musiikkia.

Illat jatkuvat!

Tule mukaan!

Ohjelma tässä:

____________________________________________
Perjantai. 3.7 astetta plussalla ylösnousussa. Harmaahko, selkeähkö taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Matteuksen evankeliumia.

Kirjoitin.

Rukousta.

Poljeskelin kuntopyörää 45 min. Samalla lueskelin kirjaa.

Laitoin takkaan tulen.

Tänään on paljon sulaneet ja vetistyneet paikat.

19:ksi ajelimme M-L:n kanssa One Way-seurakunnan kokoontumistilaan, jossa oli SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen Paasto- ja Rukousajan Rukousilta klo 19. Johdin illan. Seurakunnan pastori, Ensio Manni, lausui alkusanat tilaisuuteen. Teimme parannusta, kiitimme ja ylistimme (ilman musiikkia), rukoilimme. 16 henkeä oli koolla. Arvokas, hyvä, ilta.

Huomenillalla jatkamme Vapaakirkossa klo 19.

Kaupan kautta kotiin.

Seurasin uutisia - myös Israelista.

Iltapalaksi pizzaa.

Siunausta!

Ps. "Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte Jumalan Pojan nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä" (1. Joh. 5:13).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti