20240306

6.3.2024.

Kun olen/olet tullut Jeesukseen uskovaksi, Jumalan lapseksi, ja Pyhä Henki on tullut meihin asumaan, todistaen henkemme kanssa, että todellakin olemme Jumalan lapsia, alkaa elämämme muutos. Siinä hetkessä, kun avaamme sydämemme Jeesukselle, koemme niin suuren muutoksen, että sitä voi kuvata täydellisellä käännöksellä - sillä uskoon tuleminen on kääntyminen; kun aikaisemmin menimme poispäin Jumalasta; selkä Häneen päin, niin koettuamme pelastuksen, syntien anteeksiantamisen, parannuksenteon kautta, rintamasuuntamme vaihtuu kulkemaan kohti jumalaa.

Edellä kuvatun kautta suhteemme Jumalaan muuttuu täydellisesti. Aikaisemmin elimme erossa Jumalasta - synti on vienyt kaikki ihmiset eroon Jumalasta - mutta kun uskoimme Jeesukseen, pääsimme Jumalan yhteyteen.

Muutos oli niin suuri, että meidät siirrettiin pimeydestä valkeuteen, kuolemasta elämään, saatanan valtakunnasta Jumalan rakkaan Pojan valtakuntaan.

_____________________________

Keskiviikko. 4.8 astetta miinuksella ylösnousussa. Harmaa taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Matteuksen evankeliumia.

Kahvia.

Aurinko paisteli siniseltä taivaalta.

Laitoin tulen takkaan.

Sovin kristittyjen yhdessä pitämän kyläillan - UUDEN ELÄMÄN ILLAN - Kekkilän kylätuvalle. Se on - jHs - pe. 12.4. klo 18.

Tein valmisteluja Kristittyjen yhteiseen Vappujuhlaan - joka on 1.5. klo 18 Saarijärvisalissa.

Ruokaa ja kahvia.

Kirjoitin.

Poljeskelin kuntopyörää 40 min. Samalla lueskelin kirjaa.

Soitteli tuttu mies - Keijo - Kymenlaakson suunnalta. Evankeliumin työtä on siellä tehty yhdessä ja kuuluttu samaan seurakuntaan Haminassa.

19:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan. 17-18 henkeä.

Tulin kaupan kautta kotiin - lämpimiä pizzanpaloja ostin.

Kotona niitä pizzanpaloja sitten iltapalaksi.

Uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka suuren laupeutensa mukaan on uudestisynnyttänyt meidät elävään toivoon Jeesuksen Kristuksen kuolleistanousemisen kautta" (1. Piet. 1:3).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti