20240308

8.3.2024.

Perjantai. 1.5 astetta miinuksella ylösnousussa. Harmaa taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Apostolien tekoja.

Valmistautumista illan kokoukseen.

Laitoin tulen takkaan.

Ruokaa ja kahvia.

16:ksi menin hakemaan Suurosen Seijan ja Pietilän Antin kyytiin. Ajelimme Karstulaan, UUDEN ELÄMÄN ILTAAN, joka oli Heikin-tuvalla, eli Karstulan "olohuoneessa."

Tuoleja, ym. järjestelyjä kokouspaikkaan. Tarjoilin laittajat laittoivat niitä juttuja. 

Klo 18 alkoi tilaisuus. Juontelin illan. Seija Suuronen, kitara, laulu ja Antti Pietilä, harmonikka, johtivat meitä illan aikana yhteislauluihin - jotka olivat hyviä; Lauluja jeesuksesta-vihkosesta. Heikki Tuomi ja Paavo Pietilä käyttivät todistuspuheenvuorot; "minun tarinani" -osiossa. Puhuin lopuksi. Veikko Lahtela vastasi äänentoistosta. Tilaisuuden lopuksi oli kahvitarjoilu, Eija ja Elina Mannin laittamana. Oli erinomaisen hyvä henkinen ilta -siis hengellinen ilta, jossa oli Pyhän hengen läsnäolo. Väkeä n. 45 henkeä. Kiitos Jumalalle ja vastuissa olleille! Työ jatkuu. JHs. niin seuraava UUDEN ELÄMÄN ILTA on Kekkilän kylätuvalla, pe. 12.4. klo 18. Pistähän kalenteriin!

Kotona vielä iltapalaa - M-L:n illalla tekemää pizzaa.

Seurasin uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Sitten vielä, veljet, rukoilkaa meidän edestämme, että Herran sana nopeasti leviäisi ja tulisi kirkastetuksi muuallakin niinkuin teidän keskuudessanne" (2. Tess. 3:1).

________________________________

Kun sydämessämme on vääryyttä, asenteemme, ajatuksemme, sanamme ja tekomme ovat sellaisia. Voimme kuitenkin olla ulkokultaisia ja esittää ihmisten edessä toista; kuten puhua hyviä puheita, tehdä hyviä tekoja. Kuitenkin on yksi, joka tietää ja tuntee todellisuutemme - Jumala.

"Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä" (1. Joh. 1:9).

(Jouko Kuusjärvi)

_________________________________

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti