20150313

                                                                              13.3.                                                                                         
Kudymkarissahan sitä  heräiltiin. Luin Psalmien kirjaa. Söimme aamupalaa. Rukoilimme Antin ja Valentinan kanssa.
Kävin n. 12 km "kävelynomaisella" lenkillä Gainan suunnalla. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta.Menomatkalla alussa kylmä tuuli.  Tien varsi jäässä,mikä oli hyvä asia. Ei tarvinnut kurassa tarpoa - niinkuin olisi iltapäivällä pitänyt,7.40min/km meno- ja 7.15min/km paluupuolikkaan menin. Lenkin jälkeen kävin saunassa pesulla - vähän lämmin eilisillasta.
Söimme.Ajelimme Sergein, Antin ja Valentinan kanssa Jurlaan - yli 40 km- kotikokoukseen.
Puhuttiin Antin kanssa. 
-  Palattuamme Kydymkariin majapaikkaamme söimme pian - tattariahan sitä.
Klo 18:ksi menimme Kudymkarissa olevaan nargologia sairaalaan pitämään  tilaisuutta. Taas Antin kanssa puhuttiin. Lauluryhmäkin oli.
- Palattuamme majapaikkaan juttelimme Viktorin ja Antin kanssa. 21 söimme - minä tattaria ja jauhelihapihvin, toisilla tattarin tilalla oli perunamuussi. Joimme teetä. Viktor vaimonsa kanssa oli seuranamme. -  Täällä on seurakunnalla tarkoitus alkaa laajentamaan rukoushuonetta. Toukokuussa meinaavat aloittaa. Tänäänkin auto toi harkkoja pihaan. Tiilejä jo ennestään paljon - ja sorakasat. Ruokasali ja nukkumatilaa vieraille. Tuonne "kylmien vessojen" suuntaan laajentavat - niille vain vinkiksi,jotka ovat täällä käyneet.

Siunausta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti