20150326

26.3.

Marja-Leena oli tänään mennyt jo aikaisin laittamaan/viemään Emiliaa ja Danielia kouluun. Aurinko paistoi noustessani. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Psalmien kirjaa. M-L luki hartauskirjasta paikan. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla. Sytyttelin takkaan tulen. Tiskasin. Palattuaan alkoi M-L laitella ruokaa.

14 maissa hain Emilian ja Danielin koulusta meille. Söimme kukkakaalimuussia ja poronkäristystä. 

M-L kävi viemässä lapset kotiin.

17 katsoimme netin kautta TV7/plussalta Prof. Dr. Owuorin puhetta - on vierailulla Suomessa ja ensimmäinen kokous oli tänään - tuolta Helsingin puolesta. On sanottava, että oli väkevä puhe, jollaista kyllä elämäni aikana olen harvoin kuullut. Ei siinä mitään kovin uutta ollut, mutta oli todella ydintä ja ajankohtainen. Katsoin sen loppuun asti - eli 21:een. M-L meni jo odottelemaan unta aikaisemmin.

Söin iltapalaa ja join hopeateetä.

Tänään sain tekstiviestin Liisalta Venäjältä, joka kertoi, että Tsupan seurakunnasta on kuollut eilen yksi jäsen - Nina-sisar. Rukouksen ihminen.

"Jos me antaudumme kokonaan Jumalalle, niin Hän on voimallinen tekemään meidät todellisiksi sielujen voittajiksi, kelvollisiksi työmiehiksi, ja niin me saamme Jumalan armosta olla mukana liittämässä kiveä kiven päälle Jumalan taloon, ja eräänä päivänä on rakennus valmis. Ja käy niinkuin profeetta Sakarjan kirjassa sanotaan: riemuhuudon kajahtaessa harjakivi asetetaan paikalleen. Me uskomme, että aika on lyhyt. Jumala tarvitsee seurakunnan työhön kokosydämisiä ja kokonaan antautuneita. Saakoon Herra siunata meitä kaikkia olemaan uskollisia, ja tehköön Hän meidät kelvollisiksi työmiehikseen" (Alvar Blomgren).

Siunausta!

Ps. "Kiitetty olkoon Herra Jumala, Israelin Jumala, ainoa, joka ihmeitä tekee. Kiitetty olkoon hänen kunniansa nimi iankaikkisesti, ja kaikki maa olkoon täynnä hänen kunniaansa. Amen" (Ps. 72:18,19).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti