20150330

30.3.

Oli satanut lumiräntää yön aikana - maa oli valoisennäköinen. Päivän mittaan taisi tulla lunta, räntää ja vettä. Sohjoa aikalailla teille - ja meillekin. Sellaista nollan lukemaa. Marja-leena meni aika aikaisin laittamaan/viemään Emiliaa ja Danielia kouluun. Vanha vaari nukuskeli vähän pidempään. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Psalmien kirjaa. M-L luki - hyvästä - hartauskirjasta tälle päivälle präntätyn. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Tein valmisteluja kylätyötä ajatellen - näyttää siltä, että Kolkanlahti - otin jo yhteyksiä sinne suunnalle - on Häkkilän jälkeen vuorossa. Häkkilääkään emme niin vain unohda, vaan palaamme, kun aika koittaa. Haluamme mennä eteenpäin Jumalan johdatusta tunnustellen. Emme halua matkia mitään, emmekä ketään, vaan pyrimme saamaan Pyhän Hengen johdatuksen tässä työssä. Haluamme löytää ne ihmiset, joita Jumala kutsuu. Pidämme tarjolla Elämän Sanaa. Emme tietenkään voi sille mitään, jos ihmiset sulkevat sydämensä evankeliumilta. Kuitenkin meillä on oma vastuumme siitä, miten teemme tätä työtä. Sen ymmärrämme, että ihmisvoimainen työ ei kanna hedelmää.

12 maissa kävin hakemassa koululaiset Emilian ja Danielin meille koululta. Emilia lähti mummin "kää" kylälle kauppa-asioille.

Söimme.

Menin Häkkilä-Peltokylän suunnalle kutsumaan ihmisiä huomiseen Kyläiltaan, joka on Häkkilän kylätuvalla, otsikolla: "On Yksi Nimi ylitse muiden". Siellä on puheenvuoroja, musiikkia, kahvitarjoilu ja lapsille samaan aikaan eri tilassa oma tilaisuutensa. Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita.

Palattuani kyliltä laitoin tulen takkaan. Denis kävi töistä tullessaan hakemassa lapsukaisensa meiltä. otimme tarjoiluja.

Tein valmisteluja ajatellen kevään KUNNIA ON HERRAN -iltoja. Ne ovat pe. 17.4. klo 19 ja pe. 8.5. klo 19 työväentalolla.

18:ksi ajelin Yhteiskristilliseen Israel -rukousiltaan, Majakalle. meitä oli siellä 9. 

Palattuani kotiin söin iltapalaa.

"...Paholaisella on ainoastaan yksi päämäärä sinuun nähden: tuhota sinut. Se yrittää tehdä niin, millä tavalla tahansa se vain voi. Se valtaa ilomielin minkä tahansa alueen, jonka sina annat sille. Älä koskaan unohda sitä.
Me olemme taistelussa, joka meidän tulee voittaa. Heti kun olemme pukeutuneet Jumalan sota-asuun, me olemme valmiit lähtemään taisteluun ja voittamaan sen. Mutta kohdatessamme ongelman meidän täytyy muistaa, että me käymme hengellistä sotaa. Siksi meillä pitää olla hengellinen varustus.
Liian usein kristittyjen ainoat aseet, joita he käyttävät ongelmien voittamiseksi, ovat ihmisten keksimät järjestelmät..." Larry Lea).

Siunausta!

Ps. "Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa" (Ef. 6:12). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti