20150324

24.3.

Nousin minäkin suht´hyvissä ajoin - mutta Marja-Leena oli mennyt jo laittamaan Emiliaa ja Danielia kouluun. Emilia kuitenkin tuli vielä tänäänkin heti aamusta mummin kanssa meille. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Psalmien kirjaa. M-L luki hartauskirjasta paikan. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Kävin tk:sta hakemassa verensokerinmittausliuskoja. Sieltä menin kauppaan. Ja sieltä helluntairukoushuoneelle Päivärukouskokoukseen - 8 rukoilijaa.

Palattuani kotiin piti syödä. 

13 maissa hain Danielin koulusta meille. 

Menin Häkkilän kylälle ihmisten oville. Jakelin kutsuja ti. 31.3. klo 18.30 Häkkilän kylätuvalla olevaan Kyläiltaan, sekä myös Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosia. Juttelin ihmisten kanssa.
Meidän piti mennä Bågmanin Tuomon kanssa, mutta hänellä meni tk:ssa niin pitkään - siellä kun ei aina aikataulut pidä. - niin menin yksin.

Palattuani illalla, kävin 8.3 km "kävelynomaisella" lenkillä Tarvaalan suunnassa. Mukava oli käydä, kun ei tarvinnut nastalenkkareita. 0-keli, joka oli muuttumassa 1-2 asteen pakkaseksi. Menopuolikkaan menin 6.42 min/km, paluupuolikkaan 6.52 min/km.

M-L oli laittanut tulen takkaan. Söin iltapalaa.

Tänään laitoin ilmoituksen lehteen kyläillasta. Pyytelin myös ihmisiä erilaisiin tehtäviin kyläillassa. Lastentilaisuudessa jo onkin vastuuhenkilöt. 

Siunausta!

Ps. "Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa!" (Fil. 4:4).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti