20150329

29.3.

No, niin. Jospa taas jatkaisin tätä "lapsellista" kirjoitteluani. Marja-Leena meni aamuvuoroon töihin - vanhuksiakin tarvitaan. Vaari vain veteli hirsiä - eikä se niin raskasta työtä olekaan.Heräilinpähän sitten "johkuu" aikaan harmaaseen päivään. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Psalmien kirjaa. "Koetin olla" - eihän sitä niin "korkealla hengellisellä tasolla" olla, vaikka haluaisikin - rukouksessa keinustuolissa. Uskon kuitenkin, että "huokaukset" ylhäällä kuullaan. 13 jälkeen tuli "työläinen" - M-L - kotiin töistä.

Katselin vähän SM-hiihtoja. Söimme.

16:ksi ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Sunnuntaijuhlaan. Riihisen Arto johteli.  Rautasen Jussi & Extempore - eli Extempore - johteli ylistykseen. Raikasta. Paanasen Alena piti puheen, joka oli erinomainen ja erinomaisesta aiheesta - tuntui, että jokainen sana oli tärkeä. Turusen Mika saarnasi - ei jättänyt kylmäksi. Alakerrassa kahvitarjoilu tilaisuuden jälkeen.

Palattuamme kotiin, oli meillä pihassa odottelemassa virpojia - Emilia ja Daniel isän ja äidin kanssa. Lapset virpoivat ja saivat suklaamunia. Olivat tänään käyneet muuallakin. Palmusunnuntai.

Kävin 8.3 km "kävelynomaisella" lenkillä Tarvaalan sunnassa. menopuolikkaan 7.42 min/km, paluupuolikkaan 7.49 min/km. Lämmintä 2.5 astetta.

Iltapalaa.

"...Suunnattoman työtaakan vuoksi on ihmissydämen aineenvaihdunta keskimäärin kymmenen kertaa niin suuri kuin koko ruumiin. Vanhimmistoveljien tulee olla ensimmäisiä rukouksessa ja Sanan palveluksessa. Heidän tulee olla ensimmäisinä ja viimeisinä seurakunnan rukouskokouksissa, rukousöissä, rukous- ja kiitospäivinä. Heidän asemansa vaatii sen" (Alvar Blomgren).

Siunausta!

Ps. "Ja he pysyivät apostolien opetuksessa ja keskinäisessä yhteydessä ja leivän murtamisessa ja rukouksissa" (Apost. teot 2:42). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti