20220415

15.4.2022.

Pitkäperjantai. 4.0 astetta plussalla, silloin kun minä nousin. Taivas  oli vähän harmaa. Aurinko kuitenkin kuumotteli.

Hyvää Pääsiäisaikaa kaikille! Näitä aikoja vietämme niiden tapahtumien muistoksi, jolloin meille valmistettiin pelastus - pelastus synnin vallasta, pääsy Jumalan yhteyteen ja iankaikkiseen elämään. Tämä kaikki Jeesuksen ristinkuoleman ja ylösnousemuksen kautta. Kiitos Jeesus, että täytit Isän tahdon täydellisesti; olit kuuliainen hamaan ristinkuolemaan asti ja näin sovitit syntimme Isän edessä! Avaamalla sydämemme Jeesukselle ja ottamalla Hänet vastaan elämäämme, pääsemme osalliseksi kaikesta, mitä Hänen sijaiskuolemansa ja verensä vuodattaminen on meille ansainnut. Sinunkin puolestasi Jeesus teki kaiken tuon; kärsi ja kuoli, mutta nousi myös kolmantena päivänä ylös kuolleista. Uskontojen perustajat ovat kuolleen toinen toisensa jälkeen, mutta Jeesus elää!

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Psalmien kirjaa. Rukousta.

Kahvia.

Tein 60 min kävelylenkin juoksumatolla.

Hyvää ruokaa ja kahvia.

Laitoin takkaan tulen.

Lueskelin kirjaa

Seurasimme M-L:n kanssa Pääsiäisjuhlien alkajaistilaisuutta Kolarin helluntaiseurakunnasta, fasebookin kautta. Juhlat jatkuvat Maanantaihin asti.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme uutisia.

Huomenna on sitten SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteinen Rukous- ja paastolauantai, josta kutsu tässä lopussa. Tule mukaan - vaikket paastoakaan!

Siunausta!

Ps. "Herra on kuningas. Hän on pukenut itsensä korkeudella. Herra on pukeutunut, vyöttäytynyt voimaan. Niin pysyy maanpiiri lujana, se ei horju. Sinun valtaistuimesi on vahva aikojen alusta, hamasta iankaikkisuudesta olet sinä" (Ps. 93:1-2).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti